Purkkafanin joulukortit

Milla Vihanto, ksylitolitiedottaja

Ahkeralle purkansyöjälle tyhjiä purkkapusseja ja taskupakkauksia kerääntyy nopeasti. Todellinen Jenkki-purkkafani voi askarrella pakkauksista helposti persoonallisia joulukortteja.

Marjo Leino laittoi sakset viuhumaan ja loihti meille useita erilaisia joulukorttivaihtoehtoja.

- Näppärä työkalu joulukorttiaskarteluissa on kuvioleikkuri. Esimerkiksi purkkapussin alasaumasta saa leikeltyä tosi siistejä pikkusydämiä tai tähtiä. Toinen hyvä materiaali löytyy taskupurkkapakkauksista, esim. Jenkki Enjoy Polka Mint –taskupakkauksessa on hienoja punasävyisiä pintoja, joita käytin alla olevissa korteissa.

Jouluisen vihreät kuuset on leikattu Spearmint Jenkki Original ja Ksylitolisydän –purkkapusseista. Lisäksi pussien kääntöpuolelta löytyy hammas, jonka voi tuunata helposti vaikka iloiseksi joulutontuksi.

Kaikkien Xylitol-Jenkki –pussien sisäpuoli on hopeanväristä, kiiltävää materiaalia. Siitä on helppo leikata erimuotoisia ja kokoisia palloja tai vaikka taitella kartiomaisia joulukuusia. Taustapaperin väriä vaihtamalla yleisfiilis vaihtuu helposti.

- Tällä kertaa käytin Tigerin paperivalikoimavihkoa. Kivoja värikkäitä papereita muutamalla erolla, vinkkaa Marjo. Toivotustekstin voi painaa leimasimella tai kirjoittaa käsin.

Näitä tarvitset:

  • tyhjiä Jenkki-purkkapusseja ja taskupakkauksia

  • kartonkia

  • erivärisiä papereita

  • koristenarua tai nauhaa

  • liimaa

  • sakset

  • kuvioleikkurit (eri muotoja, esim. sydän, tähti)

Voit tietysti hyödyntää kaikkia Jenkki-purkkapusseja, joita kotoasi sattuu löytymään. Vain oma mielikuvitus ja askarteluun käytettävissä oleva aika on rajana. Näillä korteilla erotut varmasti, fiksulla ja hauskalla tavalla!  Iloisia askarteluhetkiä!

 

09.11.2015

Kommentit

Jaa

Lue myös nämä blogit

Aakkoset Aito & Hedelmäinen ja muut Cloettan vegaaniset tuotteet

20.10.2021

Vegaanisuus yleistyy kovaa vauhtia niin eettisistä, ekologisista kuin terveydellisistäkin syistä. Vegaaninen ruokavalio koostuu pelkästään kasviperäis...

Lue lisää

Titaanidioksidi pois Cloettan tuotteista

08.09.2021

Cloetta poistaa titaanidioksidin kaikista tuotteistaan. Päätöksen taustalla on EFSAN (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) arvio titaanidioks...

Lue lisää

Tupla Maxi ja muut gluteenittomat herkut

18.08.2021

Gluteenitonta ruokavaliota noudattaa yhä useampi suomalainen. Moni siirtyy gluteenittomaan ruokavalioon helpottaakseen erilaisia vatsavaivoja ja voida...

Lue lisää

Tarrapuuhaa hampaidenhoitoa innostamaan!

04.05.2021

Herra Hakkaraisen tarraesitteitä on taas saatavilla. Iloista tarrapuuhaa viikoksi!A5-kokoisen esitteen sisäsivulla on polku, johon lapsi saa liimata t...

Lue lisää