Skip To Content
FI

Vastuullisuus

Cloettan vastuullisuusohjelma “A sweeter future”, koostuu kolmesta osa-alueesta For You, For People ja For the Planet.

For You

Cloetta haluaa tarjota parasta herkkuhetkiisi: kaikkein makeimmista karkeista terveellisempiin herkkuihin. Tuomme karkkihyllyyn tuotteita, joka saavat ihmiset hymyilemään ja tuovat iloa kaikille aisteillemme. Olemme olleet ksylitolituotteillamme terveiden hampaiden asialla jo lähes puolen vuosisadan ajan.

For People

Toimimme maailman makeimmassa bisneksessä ja haluamme tehdä sen vastuullisesti. Olipa sitten kyseessä yrityksemme työntekijät, paikallinen yhteisö, toimitusketjumme alihankkijat tai maanviljelijät, haluamme tarjota ilon hetkiä ja riittävän toimeentulon. Ihmiset ovat kaiken toimintamme keskiössä.

For Planet

Hyvinvoiva maapallo on kaiken toimintamme edellytys. Näytämme tietä kohti makeampaa tulevaisuutta erilaisten vastuullisuustekojen kautta aina hankintaketjun parantamisesta pakkausten vähentämiseen. Varmistaaksemme ilmastotekojemme tehokkuuden olemme sitoutuneet Science Based Targets -aloitteeseen.

Cloetta x Suomen Olympiakomitea

Cloettan ja Suomen Olympiakomitean kumppanuus keskittyy nuorten liikunnan tukemiseen urheiluseurojen Tähtiseura-laatuohjelman kautta.

Vastuullisuus Cloetta x Suomen Olympiakomitea

Cloettan vastuullisuusohjelma

For you. For people. For planet.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja ksylitoli

Cloetta on ksylitolituotteiden edelläkävijä. Sininen ja vihreä Jenkki, nuo jokaisen suomalaisen tuntemat klassikot pitävät pintansa, mutta vuosittain tuomme markkinoille useita uusia ksylitolilla makeutettuja purkka- ja pastillituotteita.

Vastuullisuus_Ksylitoli