Skip To Content
FI

Ajankohtaista

Lue Cloettan vastuullisuudesta, inspiroidu karkki-ilottelusta tai opi ksylitolin terveysvaikutuksista. Tarjolla ideoita herkkusuiden arkeen ja juhlaan.

Lehdistötiedotteet
Cloettan kevän uutuusmakeiset

Cloettan toukokuussa kauppoihin tulevat uutuudet tarjoavat sekä kahvilatunnelmaa purkkahyllyyn että maitosuklaata, jossa yhdistyy suomalaisten suosikkileivonnainen.

Lehdistötiedotteet
Irtomakeisklassikot pitävät pintansa - kirpeät irtokarkit kasvattavat suosiota

Cloetta tuo CandyKing-irtomakeiskonseptiin neljä uutta uutuusherkkua, joista kaksi on kirpeitä hedelmäviinikumimakeisia. Irtomakeisten suosio jatkaa kasvuaan koronan aiheuttaman notkahduksen jälkeen.

Lehdistötiedotteet
Cloettan talven uutuudet täynnä makua ja ksylitolin tehoa

Tammikuussa kauppoihin saapuu raikas fluoridipurkka aikuiseen makuun ja odotettu vegaaninen vaihtoehto lasten ksylitolipastilleihin.

Lehdistötiedotteet
Jenkki-ksylitolijoulukalenteri tarjoaa hampaita hellivää joulunodotusta

Cloettan joulu-uutuukissa on vaihtoehtoja herkuttelusta hampaiden hyvinvointiin.

Lehdistötiedotteet
Cloettan syksyn uutuusmakeiset- ja purukumi

Syksyllä herkutellaan tulisilla Sisu-uutuuksilla, sitruksisella Aakkoset-karkkipussilla, ja suun raikastaa ksylitolipurukumi.

Lehdistötiedotteet
Luonnollisempi herkuttelu nosteessa – Parrotsin irtosnacksit uudistuvat ja valikoima laajenee

Suomalaiset herkuttelijat hakevat herkkuhetkiin entistä enemmän luonnollisia vaihtoehtoja. Cloettan teettämän tutkimuksen* mukaan irtosnacksit koetaan terveellisempänä vaihtoehtona makeisille ja muille snackseille. Vastauksena muuttuneeseen herkuttelutrendiin Cloetta tuo markkinoille uusia Parrots-irtosnacksmakuja, ja konsepti uudistuu kaupoissa kautta maan. Myös Parrotsin ilme on jatkossa uudenlainen.

Lehdistötiedotteet
Cloettan kevään uutuusmakeiset

Cloettan kevään uutuusmakeisista löytyy niin suussa sulavia suklaaherkkuja, monipuolisesti lakritsia, suolaisen ja makean yhdistelmiä kuin hampaita helliviä Jenkki Enjoy -ksylitolipurukumejakin.

Lehdistötiedotteet
Ksylitoliviikko 20 vuotta – päiväkoti tärkeässä roolissa fiksun tavan juurruttajana

Ksylitoliviikkoa vietetään helmikuussa viikolla 6 eli 6.-12.2.2023. Teemaviikon tavoitteena on kertoa suun itsehoidon tärkeydestä ja muistuttaa ksylitolituotteiden eduista päivittäisessä hampaiden hoidossa. Ksylitoliviikkoa on vietetty jo vuodesta 2003. Pieneen purkkapalaan tiivistyy vuosikymmenien tutkimus ja tuotekehitys, josta jokainen suomalainen voi olla ylpeä.

Lehdistötiedotteet
Cloettan talven uutuusmakeisissa maistuvat sitrus, salmiakki ja ksylitoli

Halusitpa sitten ksylitolin raikkautta, täyteläistä suklaata, kirpeää viinikumia tai tymäkkää salmiakkia, tätä kaikkea tarjoavat Jenkki-, Aakkoset-, Sisu- ja Royal-uutuudet.

Lehdistötiedotteet
Takaisinveto: Malaco Aakkoset Choco 280 g makeispussi
Lehdistötiedotteet
Tutkimus: Suomalaisten irtokarkkitottumukset ovat muuttuneet entistä valikoivampaan suuntaan

Jos suomalainen irtokarkinsyöjä on aikaisemmin juossut hintakampanjoiden perässä, osoittaa makeistalo Cloettan toteuttama tutkimus*, että nykyään kulutusta ohjaa ennemmin laatu kuin hinta. Keskivertokarkkipussiin päätyy entistä enemmän laadukkaita premium-tuotteita ja pussin koko on entistä pienempi.

Lehdistötiedotteet
Tupla Xmas Box – Suomen suosituin patukka nyt joulun lahjapakkauksessa

Cloettan joulun 2022 uutuus on seikkailuhenkeä huokuva Tupla Xmas Box. Lahjapakkauksessa on pieniä, rouheita Tupla-patukoita. Maitosuklaalla ja mantelilla kuorrutetun Tupla-patukan sisältä löytyy tuttua kaakaonougatia.

Lehdistötiedotteet

Page 1 of 6