Meistä

Cloetta haluaa tuoda hymyn herkkuhetkiisi!

 

Cloettan missio, eli yrityksemme toiminta-ajatus ja olemassaolon syy: 

"We believe in the Power of true Joy"

Cloettan visio määrittelee sen, mihin suuntaan haluamme edetä ja mitä haluamme tulevaisuudessa saavuttaa:

"Makeeta ilman paineita"

Visiomme koostuu neljästä eri teemasta

 • Salliva nautiskelu
  Jokainen ansaitsee elämäänsä herkuttelun hetkiä. Yksin tai yhdessä. Niitä hetkiä, jotka kohottavat arjen yläpuolelle. Hetkiä, jotka luovat muistoja ja kulkevat mukanamme. Näistä hetkistä voi nauttia ilman, että omatunto alkaa kolkuttaa.
 • Hyvinvointi
  Me tuomme karkkihyllyyn yhä enemmän vaihtoehtoja, joilla jokainen voi vaalia hyvinvointiaan. Tarjoamme vähäsokerisempia ja luonnollisempia makeisia ja teemme kohtuullisen herkuttelun helpoksi tarjoamalla pienempiä annoskokoja.Kannamme vastuuta erityisesti lasten hampaiden terveydestä ja lihavuuden ehkäisystä.
 • Ympäristö
  Tähtäämme siihen, että makeisten ei tarvitse aiheuttaa turhia paineita – sillekään, joka kantaa huolta ympäristöstä. Torjumme tiukasti hävikkiä ja teemme rohkeita valintoja ympäristön ehdoilla niin raaka-aineissa, pakkausmateriaaleissa  kuin logistiikassa.
 • Kulttuuri
  Olemme rohkeita ja meillä on tahtoa olla aina askeleen edellä muita. Siksi kiritämme toinen toistamme tekemään tekoja yhteisen tavoitteemme eteen. Emme pelkää huteja, vaan otamme niistä opiksi. Tavoitteestamme tulee totta vain yhdessä tekemällä.

 

Cloettalla on neljä ydinarvoa, jotka ohjaavat tapaamme työskennellä ja toimia niin yrityksen sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Ydinarvomme ovat:

 Fokusointi Yhteispeli Intohimo Ylpeys

Fokusointi
Asetamme toiminnassamme etusijalle sen, mikä on kuluttajan ja Cloettan parhaaksi. Pidämme asiat yksinkertaisina, tavoitteet selkeinä ja sitoudumme tekemään sen, mitä lupaamme.

Yhteispeli
OneCloetta: työskentelemme ja kannamme vastuuta yhdessä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Luottamus ja kunnioitus työkavereihimme tekee meistä parempia.

Intohimo
Uskallamme unelmoida suuria, pidämme hauskaa ja näemme haasteet mahdollisuuksina.

Ylpeys
Olemme ylpeitä aidosta ilosta, jonka tuomme kuluttajien elämään.
Olemme ylpeitä myös omasta panoksestamme,annamme tunnustusta työkavereidemme hyvästä työstä ja juhlistamme onnistumisia.

Valitsemme joka vuosi arvomallit, jotka toimivat arvojemme esikuvina. 

 

Jaa