Skip To Content
FI

Cloettan kevän uutuusmakeiset

Jenkki Enjoy Peach Ice Tea Minty Frappe 1920x1080pix
5.4.2024

Cloettan toukokuussa kauppoihin tulevat uutuudet tarjoavat sekä kahvilatunnelmaa purkkahyllyyn että maitosuklaata, jossa yhdistyy suomalaisten suosikkileivonnainen.

Jenkki tuo trendikästä kahvilatunnelmaa purkkahyllyyn
Jenkki Enjoy -ksylitolipurukumit tarjoavat hammasystävällisen vaihtoehdon makean mieliteon tarpeeseen. Jenkki Enjoy Peach Ice Tea on persikkajääteen makuinen ja Jenkki Enjoy Minty Frappe jääkahvin ja mintun makuinen ksylitolipurukumi. Pyöreät purukumipalat ovat täynnä trendikästä kahvilan makumaailmaa ja ksylitolin tehoa. Purkat on pakattu kätevän kokoiseen pieneen purkkapussiin. Jenkki-ksylitolipurukumeilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Enjoy Peach Ice Tea 35g - ja Jenkki Enjoy Minty Frappe 35g -purukumi

Royal Mokkapala – vastustamaton yhdistelmä maitosuklaata ja mokkapalasia
Royal Mokkapala -suklaapatukassa maistuu suomalainen klassikkoleivonnainen. Se sisältää herkullisia mokkapalasia ripauksella kahvin makua. Tämä vastustamaton suomalaisten suosiman leivonnaisen ja täyteläisen maitosuklaan yhdistelmä on täydellinen suklaanautinto herkutteluun. Royal-suklaa on valmistettu vastuullisesti tuotetusta Rainforest Alliance -sertifioidusta kaakaosta.
Royal Mokkapala 45g -suklaapatukka

TV Mix Kirpeä parhaat on sekaisin!
Mini TV Mix Kirpeästä tuttu ja huipputykätty sekoitus kirpeitä karkkeja on nyt saatavilla myös isossa pussissa! Pussi sisältää pelkkiä kirpeitä karkkeja ja kirpeiden ystäville löytyy maistuva kattaus erilaisia makuja, värejä ja muotoja, kuten ikoninen fizzy pop -pullo ja herkut rusetit. Isosta makeispussista riittää jaettavaa kavereiden ja perheen kesken! Karkit on pakattu pussiin, joka on valmistettu 50 % kasvipohjaisesta muovista.
TV Mix Kirpeä 280g -makeispussi

Skipper’s Mini Pipes Original – pussillinen lakritsia paapuurin puolella!
Skipper’s Mini Pipes Original -pussi sisältää aitoja ja aina yhtä herkullisia Kipparin lakuja uudessa, pienemmässä koossa. Ihanan pehmeät ja pinkein nonparellein koristellut pikkulakut on suunniteltu tyydyttämään pientä tai vähän suurempaakin lakritsinhimoa.
Skipper’s Mini Pipes 192g -lakritsipussi

Polly Tropical – trooppista makumaailmaa herkkuhetkeen
Polly Tropical -makeispussi sisältää kolme erilaista suklaalla kuorrutettua vaahtomakeista tutulla Polly-tavalla. Sekoituksessa maistuu trooppiset hedelmämaut: valkosuklaalla kuorrutettu persikka, maitosuklaalla kuorrutettu passionhedelmä ja tummalla suklaalla kuorrutettu appelsiini.
Polly Tropical 180g -makeispussi

Läkerol Dents Raspberry Salmiak – herkullista huolenpitoa hampaillesi
Läkerol Dents -pastillit ovat herkullisin tapa pitää huolta hampaista. Läkerol Dents Raspberry Salmiak -ksylitolipastillit ovat ihana makuyhdistelmä vadelmaa ja salmiakkia ja ovat rakenteeltaan pehmeän pureskeltavia. Pienen rasiakokonsa ansiosta ne on helppo pitää mukana ja nauttia aina aterian jälkeen. Läkerol Dents -ksylitolipastilleilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Läkerol Dents Raspberry Salmiak 36g -pastilli

Läkerol Classic Strawberry – mansikkainen makumatka
Läkerol Classic Strawberry -pastilli on herkullinen tuulahdus kesäistä mansikkaa. Läkerol-pastillit tarjoavat sokerittoman vaihtoehdon makeannälkään ja piristävät samalla päivääsi. Pieni ja kätevä rasia on helppo ottaa mukaan minne tahansa.
Läkerol Classic Strawberry 25g -pastilli

Jenkki Enjoy Peach Ice Tea 35g
Jenkki Enjoy Peach Ice Tea 35g
Jenkki Enjoy Minty Frappe 35g
Läkerol Dents Raspberry Salmiak 36g
Läkerol Classic Strawberry