Skip To Content
FI

Ajankohtaista

Lue Cloettan vastuullisuudesta, inspiroidu karkki-ilottelusta tai opi ksylitolin terveysvaikutuksista. Tarjolla ideoita herkkusuiden arkeen ja juhlaan.

Kaikki
Cloettan kevän uutuusmakeiset

Cloettan toukokuussa kauppoihin tulevat uutuudet tarjoavat sekä kahvilatunnelmaa purkkahyllyyn että maitosuklaata, jossa yhdistyy suomalaisten suosikkileivonnainen.

Lehdistötiedotteet
Irtomakeisklassikot pitävät pintansa - kirpeät irtokarkit kasvattavat suosiota

Cloetta tuo CandyKing-irtomakeiskonseptiin neljä uutta uutuusherkkua, joista kaksi on kirpeitä hedelmäviinikumimakeisia. Irtomakeisten suosio jatkaa kasvuaan koronan aiheuttaman notkahduksen jälkeen.

Lehdistötiedotteet
Cloettan talven uutuudet täynnä makua ja ksylitolin tehoa

Tammikuussa kauppoihin saapuu raikas fluoridipurkka aikuiseen makuun ja odotettu vegaaninen vaihtoehto lasten ksylitolipastilleihin.

Lehdistötiedotteet
Jenkki-ksylitolijoulukalenteri tarjoaa hampaita hellivää joulunodotusta

Cloettan joulu-uutuukissa on vaihtoehtoja herkuttelusta hampaiden hyvinvointiin.

Lehdistötiedotteet
Cloettan syksyn uutuusmakeiset- ja purukumi

Syksyllä herkutellaan tulisilla Sisu-uutuuksilla, sitruksisella Aakkoset-karkkipussilla, ja suun raikastaa ksylitolipurukumi.

Lehdistötiedotteet
Luonnollisempi herkuttelu nosteessa – Parrotsin irtosnacksit uudistuvat ja valikoima laajenee

Suomalaiset herkuttelijat hakevat herkkuhetkiin entistä enemmän luonnollisia vaihtoehtoja. Cloettan teettämän tutkimuksen* mukaan irtosnacksit koetaan terveellisempänä vaihtoehtona makeisille ja muille snackseille. Vastauksena muuttuneeseen herkuttelutrendiin Cloetta tuo markkinoille uusia Parrots-irtosnacksmakuja, ja konsepti uudistuu kaupoissa kautta maan. Myös Parrotsin ilme on jatkossa uudenlainen.

Lehdistötiedotteet
Cloettan kevään uutuusmakeiset

Cloettan kevään uutuusmakeisista löytyy niin suussa sulavia suklaaherkkuja, monipuolisesti lakritsia, suolaisen ja makean yhdistelmiä kuin hampaita helliviä Jenkki Enjoy -ksylitolipurukumejakin.

Lehdistötiedotteet
Ajankohtaista_Tietoa pakkauksista ja pakkausmerkinnöistä
Tietoa pakkauksista ja pakkausmerkinnöistä

Pakkauksen tärkein tehtävä on suojata tuotetta kuljetuksen ja varastoinnin ajan niin, että tuote on laadukas ja turvallinen nautittavaksi. Pakkauksesta saa myös tärkeää tietoa tuotteesta.

Tuotteet ja brändit
Ajankohtaista_Mitä lisäaineet ovat ja miksi niitä käytetään tuotteissa
Mitä lisäaineet ovat ja miksi niitä käytetään tuotteissa?

Elintarvikkeissa käytetään lisäaineita, koska ne vaikuttavat halutusti tuotteiden ominaisuuksiin, kuten rakenteeseen, makuun, hajuun, ulkonäköön tai säilyvyyteen. Lisäaineet ovat tunnettuja, EU:ssa turvallisiksi tutkittuja ja lisäaineiksi hyväksyttyjä kemiallisia yhdisteitä tai yhdisteseoksia, joista useita esiintyy myös luonnossa. Lisäaineiden käytöstä elintarvikkeissa on tarkat määräykset elintarvikelainsäädännössä. Samoja aineita käytetään kotitalouksissa esimerkiksi säilönnässä ja leivonnassa. Tuotteen sisältämät lisäaineet voi tarkastaa tuotteen ainesosaluettelosta.

Ainesosat
Ajankohtaista_Erityisruokavaliot huomioituna Cloettan tuotevalikoimassa
Erityisruokavaliot huomioituna Cloettan tuotevalikoimassa

Me Cloettalla haluamme tuoda hymyn ihmisten herkkuhetkiin. Toisinaan kuitenkin esimerkiksi tietyn ruokavalion noudattaminen voi tuoda rajoituksia herkutteluun. Valikoimistamme löytyy tuotteita mm. laktoositonta tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Nettisivujemme tuote- ja ainesosahaun kautta voit etsiä itsellesi sopivimmat tuotteet. Suosittelemme aina tarkistamaan tuotetiedot myös pakkauksesta.

Ainesosat
Tarrapuuhaa-vaaka-2019
Tarrapuuhaa hampaidenhoitoa innostamaan!

Herra Hakkaraisen tarraesitteitä on taas saatavilla. Iloista tarrapuuhaa viikoksi!

Ksylitoli
palmuöljy
Cloetta käyttää vastuullisesti tuotettua palmuöljyä

Vastuu ympäristöstä on yksi Cloettan kolmesta vastuullisuuden kulmakivestä. Ympäristövastuun ytimeen kuuluu vastuullisesti tuotettujen raaka-aineiden hankinta. Ostamalla vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita varmistamme laadukkaat raaka-aineet tuotteisiimme, kun samalla lisäämme viljelijöiden mahdollisuuksia pitää huolta ympäristöstään ja saada riittävä toimeentulo.

Vastuullisuus

Page 1 of 7