Skip To Content
FI

Jenkki-ksylitolijoulukalenteri tarjoaa hampaita hellivää joulunodotusta

banneri ksylitolikalenteri 1920x1080
5.10.2023

Cloettan joulu-uutuukissa on vaihtoehtoja herkuttelusta hampaiden hyvinvointiin.

Jenkki ksylitolijoulukalenteri  hymyilyttävän hyvää hampaille
Ksylitolijoulukalenteri sisältää valikoiman erilaisia Jenkki-purukumi- ja -pastillituotteita, 24 hymyilyttävän hyvää ksylitoliyllätystä. Tästä joulukalenterista nauttii koko perheen hampaat! Kaikilla Jenkin ksylitolituotteilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki ksylitolijoulukalenteri 248g

TV Mix Xmas Choco & nuts parhaat on sekaisin
Parhaat on sekaisin! TV Mix Xmas Choco & nuts on herkullinen sekoitus maitosuklaata, pähkinöitä, rusinoita ja lakritsia - täydellinen yhdistelmä klassisia joulun aikaan sopivia makuja. Monipuolinen sekoitus sisältää peräti yhdeksän erilaista herkkua ja soveltuu loistavasti tarjottavaksi.
TV Mix Xmas Choco & nuts 360 g

Polly Juleskum suussa sulava jouluherkku
Polly Juleskum on sekoitus suussa sulavalla maitosuklaalla, herkullisella valkosuklaalla ja samettisella tummalla suklaalla kuorrutettuja vaahtorakeita. Pehmeissä suklaamakeisissa maistuu nyt joulu, sillä suklaa kätkee sisäänsä Ruotsissa suositun jouluherkun, Juleskumin, mansikan makuisia vaahtorakeita.
Polly Juleskum 150g

Juleskum Original – jouluinen vaahtokarkki
Juleskum-makeispussi sisältää joulupukin muotoisia vaahtokarkkeja, joissa on vastustamaton mansikkainen maku. Juleskumia on valmistettu alkuperäisellä reseptillä jo yli 50 vuoden ajan ja se on yksi Ruotsin suosituimmista joulumakeisista.
Juleskum Original -pussi 100g

Juleskum 100g
Juleskum 100g
Jenkki ksylitolijoulukalenteri 248g
Polly Juleskum 150g