Skip To Content
FI

Cloettan syksyn uutuusmakeiset- ja purukumi

Sisu Häijy 16 9 uutuusbanneri
4.8.2023

Syksyllä herkutellaan tulisilla Sisu-uutuuksilla, sitruksisella Aakkoset-karkkipussilla, ja suun raikastaa ksylitolipurukumi.

Sisu Hiili – rapea yhdistelmä pippuria ja salmiakkia
Sisu Hiili -pippurilakut ovat täynnä herkullista makua. Rapean kuoren alta löytyy makoisa yhdistelmä pippuria ja salmiakkia. Rapsakka laku on salmiakin ystävien makuun – juuri sopivalla ripauksella pippurista potkua.
Sisu Hiili -pippurilaku 80g

Sisu Häijy – tulinen salmiakkipussi
Sisu Häijy on nimensä mukainen tulinen salmiakkisekoituspussi. Pussi sisältää kolmea erilaista salmiakkikuulaa: chili-lakritsi, pippuri-menthol salmiakki ja suolainen salmiakki. Rakenteeltaan kuulat ovat pehmeitä, joihin pureutuessa häijy todellisuus pian valkenee. Sopii erityisesti hotin ystäville!
Sisu Häijy -salmiakkipussi 160g

Aakkoset Sitrus Choco – yhdistelmä suklaata, salmiakkia ja makeista sitrusmakuja
Aakkoset Sitrus Choco yhdistää salmiakin, lakritsin ja suklaan  makeiden sitrusmakujen kanssa ennen kokemattomalla tavalla. Pussi sisältää kahdeksan toinen toistaan herkullisempaa karkkia. Sekoituksesta löytyy mm. suklaalla päällystetty lakufudge, appelsiinin ja suklaan makuinen toffeepallo sekä salmiakkilakritsin ja sitrusmaut yhdistäviä duokarkkeja. Karkit on pakattu pussiin, joka on valmistettu 50 % kasvipohjaisesta muovista.
Aakkoset Sitrus Choco -makeispussi 280g

TV Mix Mini Salmiakki – pieni pussi salmiakin ystävälle
TV Mix Mini Salmiakki on kattava sekoitus suosittuja salmiakkikarkkeja. Pussi sisältää sokeripäällysteisiä Salmiakkitassuja, intensiivisen salmiakkisia Salttis-karkkeja sekä salmiakkisekoituksen hauskoissa muodoissa. MINI-makeispussit ovat hyvä vaihtoehto omaan herkutteluun, kun pieni makeanhimo iskee. Karkit on pakattu pussiin, joka on valmistettu 50 % kasvipohjaisesta muovista.
TV Mix Mini Salmiakki -makeispussi 110g

Jenkki Fresh Deep Mint tarjoaa pitkäkestoista raikkautta
Jenkki  Fresh Deep Mint on erittäin voimakas ja raikas ksylitolipurukumi, jossa on pitkäkestoinen mintun maku. Purkkapalat on pakattu kätevästi mukana kulkevaan pikkupussiin. Purukumilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Fresh Deep Mint -ksylitolipurukumi 35 g

Tupla Winter Cardamon - kaardemummalla höystetty kausimaku
Tupla  Winter Cardamon on maitosuklaalla ja paahdetulla mantelilla kuorrutettu kausisuklaapatukka, jonka sisus on herkullista kardemumman makuista  kaakaonougatia. Kaksi rouheaa palaa tyydyttävä sekä suklaanhimon että lisäenergian tarpeen. Tuotteessa käytetty suklaa on valmistettu Rainforest Alliance-sertifioidusta kaakaosta. Myynnissä vain rajoitetun ajan.
Tupla Winter Cardamon -suklaapatukka 80g

Tupla Winter Cardamon 80g
Tupla Winter Cardamon 80g
Jenkki Fresh Deep Mint 35g
Sisu Häijy Salmiakkipussi 160g
TV Mix Mini Salmiakki 110g