Meistä

Pohjoismaiden johtava makeistalo

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.

Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Meitä cloettalaisia on Suomessa 230 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa. Yli puolet makeisosaajistamme työskentelee eri puolella Suomea vastaten tuotteidemme myynnistä ja esillepanosta eri myyntikanavissa.

Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejä ovat Mynthon, Sisu, Läkerol, Leijona,Tupla, Royal, TV Mix ja Aakkoset.

Cloetta Suomi Oy:n tytäryhtiö Karkkikatu Oy myy, markkinoi ja maahantuo irtomakeisia. Laaja ja laadukas Karkkikadun irtomakeispiste löytyy kymmenistä päivittäistavarakaupoista ympäri Suomea. Monen mittaisia Karkkikatuja on rakennettu laatua arvostaviin vähittäismyyntipisteisiin eri puolelle Suomea. 

Keväällä 2017 Cloetta osti Candykingin ja kaupan myötä irtomakeisten lisäksi myös pähkinäbrändi Parrots siirty osaksi yrityksemme tuotevalikoimaa.

 

Jaa