Meistä

 

Ville Perho, toimitusjohtaja

Olen työskennellyt myynnin ja liiketoiminnan kehityksen eri tehtävissä yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien. Töissä minut sytyttää kaikkein eniten haasteelliset tilanteet, kun iso porukka lähtee yhdessä niitä selvittämään. Aina huikeata nähdä kuinka paljon saadaan aikaan, kun vain on yhteinen suunta ja paljon tahtoa. Vapaa-aika kuluu enimmäkseen juniorivalmennuksessa ja liikunnan parissa. Kun on mahdollista, olen merellä ja kalastamassa. Suosikkituotteeni ovat Tupla ja Sukulaku. 
   

Hanna Korhonen, markkinointijohtaja

Tulin keväällä 2008 purkka- ja pastillitiimin markkinointipäälliköksi. Vuodesta 2012 olen toiminut nykyhommassani. Kuluttajien hurmaaminen tuotteidemme ja markkinointiviestinnän avulla sekä isot tavoitteet ja tulosten saavuttaminen saa minut syttymään. Pidän siitä, että ratkaisemme ongelmia yhdessä muiden kanssa sparraillen. Iltaisin harrastan kaikensorttista liikuntaa - pääasia että hiki virtaa ja lihaksissa tuntuu. Tyttären kanssa hevostellaan yhdessä. Laiskana ruoanlaittajana vapaa-ajan nautintoani on käydä ulkona syömässä. Mynthon Xylitol -pastillit ja Nutisal-pähkinät muistuvat aina!
   

Vesa Hartikainen, Head of Business Control & Business Intelligence

Olen ollut Cloettan talousosastolla eri työtehtävissä vuosina 2007-2012 ja nyt vuodesta 2015 saakka. Minut saa syttymään sopiva kombinaatio tavoitteita, haasteita ja yhdessä tekemistä, mutta aina pitää muistaa pitää pilke silmäkulmassa. Olen esimiehenä kuunteleva, rauhallinen ja rento. Pyrin tukemaan ja sparraamaan, kuuntelemalla ja kyselemällä voi avautua uudenlaista ajattelua. Nautin siitä, että taloudessa saan kokonaisvaltaisen näkemyksen yrityksen koko toiminnasta ja voimme aidosti vaikuttaa liiketoimintaan. Kahden aktiivisen pojan isänä vapaa-aika kuluu pitkälti perheen ja omien liikuntaharrastusten parissa. Tupla-patukka tuo sopivasti lisäenergiaa päivään!
   
   

Tiia Nykänen, myyntijohtaja

Olen toiminut Clottalla vuodesta 2006 asti eri tehtävissä myynnissä, viimeksi myyntikentän vetäjänä. Kunnianhimoisena ihmisenä minut saa syttymään hyvät tulokset, onnistuminen ja voittaminen. Haluan olla esimiehenä helposti lähestyttävä ja ihmiskeskeinen. Vapaalla puuhastelen hevosten ja koirani kanssa - sekä lasten harrastuksissa. Pastilleija syön päivittäin, suosikkeinani Mynthon ja Sisu Ruuti.
   
   
 
 

Titta Tuokko, johtaja, kenttämyynti ja irtomakeiset

Olen toiminut eri tehtävissä myynti- ja markkinointiorganisaatiossa vuodesta 2011 saakka. Tällä hetkellä vedän Cloettan kenttämyyntiä ja irtomakeisten liiketoimintayksikköä ja suhtaudun työhöni intohimoisesti. Intohimo onkin Cloettan arvoista minulle kaikkein läheisin. Vapaa-aikanani toimin "säbä-mutsina", rakastan lukea ja katsoa pohjoismaisia dekkareita -  olen myös Italia- ja kuohuviinifani. Irtomakeispussistani löytyy aina Sirkusaakkosia!

 

 

Pia Kakko, johtaja, Supply Services

 

Maija Paaakanen, HR-johtaja

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa