Meistä

Toimitusjohtaja Ville Perho

Olen työskennellyt myynnin ja liiketoiminnan kehityksen eri tehtävissä yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien. Töissä minut sytyttää kaikkein eniten haasteelliset tilanteet, kun iso porukka lähtee yhdessä niitä selvittämään. Aina huikeata nähdä kuinka paljon saadaan aikaan kun vain on yhteinen suunta ja paljon tahtoa. Vapaa-aika kuluu kaikkein eniten juniorivalmennuksessa ja liikunnan parissa. Kun on mahdollista, olen merellä ja kalastamassa. Suosikkituotteeni ovat Läkerol Seasalt, Tupla ja Sukulaku. 

Markkinointijohtaja Hanna Korhonen

Tulin keväällä 2008 purkka- ja pastillitiimin markkinointipäälliköksi. Vuodesta 2012 olen toiminut nykyhommassani. Kuluttajien hurmaaminen tuotteidemme ja markkinointiviestinnän avulla sekä isot tavoitteet ja tulosten saavuttaminen saa minut syttymään. Pidän siitä, että ratkaisemme ongelmia yhdessä muiden kanssa sparraillen. Iltaisin harrastan kaikensorttista liikuntaa - pääasia että hiki virtaa ja lihaksissa tuntuu. Tyttären kanssa hevostellaan yhdessä. Laiskana ruoanlaittajana vapaa-ajan nautintoani on käydä ulkona syömässä. Suosikkituotteeni ovat Mynthon Xylitol-pastillit ja Nutisal -pähkinät. 

Talousjohtaja Jan Pettersson

Olen ollut Cloettan talousjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Työssäni parasta on se, kun porukka innostuu yhteisestä haastavasta päämäärästä ja ovat ylpeitä sen saavuttaessa. Eli silloin, kun toimitaan täysillä meidän arvojemme – tiimipeli, intohimo, fokus ja ylpeys – mukaan. Kuntosalilla käyminen ja veneily täyttävät vapaa-ajan hetkeni. Mihinkään en lähde ilman Mynthon Zip Mint-rasiaa taskussani!

Myyntijohtaja Oskari Vidman

Tulin Cloettalle myyntijohtajaksi syksyllä 2015. Osaava ja ammattimainen organisaatio ja kilpailuhenkinen, mutta erittäin rento ilmapiiri saavat minut innostumaan. Cloettan laaja tuotevalikoima ja monimuotoinen makeis- ja välipalakategoria tuovat omat mielenkiintoiset haasteensa työhöni. Töiden ulkopuolella pelaan golfia, mökkeilen saaristossa ja veneilen. Tehoraikas Mython Zip Mint on suosikkituotteeni.

Henkilöstöjohtaja Sari Mannerjärvi

Aloitin työurani vuonna 1993 talousosastolla laskenta- ja talouspäällikkönä. Vuodesta 1999 alkaen vastuullani ovat olleet osaamisen ja henkilöstön kehittäminen. Alati muuttuva toimintaympäristö, organisaation yhteiset ja yksilölliset onnistumiset sekä toimiva yhteistyö ovat parasta työssäni. Tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti ihmisen tunnetaidot ja motivaatio. Vapaa-aikanani mökkeilen, ruotsalaiset ja tanskalaiset tv-sarjat on aina nähtävä, pidän matkailusta ja kulttuurista laidasta laitaan. Aina tarvittaessa tarjoan kissanhoitoapua. Olen makeisten suhteen kaikkiruokainen: Jenkki-pastillit , Tupla, Mynthon-purkka ja Cloetta-suklaa, kaikki kuuluvat suosikkeihini!

Johtaja, toimitusketjun hallinta Tuomas Saarto

Olen ollut talossa jo yli kahdeksan vuotta ja työskennellyt hyvin vaihtelevissa työtehtävissä eri osastoilla kysynnänhallinnasta markkinoinnin portfoliomanageriksi. Vuodesta 2014 asti olen toiminut nykyisessä tehtävässäni. Nautin voittamisesta ja itseni ylittämisestä sekä yhdessä tekemisestä. Kesäviikonloput vietän perheeni kanssa merellä purjehtien ja mökkeillen. Yksi viikon kohokohta on firmasählyn maanantaivuoro. Suosikkituotteeni vaihtelee käyttötilanteesta riippuen: Tuplaa nopeaan energiatarpeeseen ja nautintohetkiin, Nutisal-pähkinöitä naposteluun ja Läkerol-salmiakkeja mielenvirkistykseen.

Jaa