Skip To Content
FI

Johtoryhmän esittely

Vesa Hartikainen

Head of Business Control & Business Intelligence

Olen ollut Cloettan talousosastolla eri työtehtävissä vuosina 2007-2012 ja nyt vuodesta 2015 saakka. Minut saa syttymään sopiva kombinaatio tavoitteita, haasteita ja yhdessä tekemistä, mutta aina pitää muistaa pitää pilke silmäkulmassa. Olen esimiehenä kuunteleva, rauhallinen ja rento. Pyrin tukemaan ja sparraamaan, kuuntelemalla ja kyselemällä voi avautua uudenlaista ajattelua. Nautin siitä, että taloudessa saan kokonaisvaltaisen näkemyksen yrityksen koko toiminnasta ja voimme aidosti vaikuttaa liiketoimintaan. Kahden aktiivisen pojan isänä vapaa-aika kuluu pitkälti perheen ja omien liikuntaharrastusten parissa. Mynthon-pastilli tuo sopivasti raikastusta päivään!

Pia Kakko

Johtaja, Supply Services

Olen uusin Cloettan johtoryhmän jäsen – liityin makeaan tiimiin elokuussa 2022 ja vastuullani ovat toimitusketjun ilot ja murheet. Olen työskennellyt toimitusketjun parissa lähes koko työurani ja edelleen se jaksaa haastaa ja innostaa! Tehokas ja ketterä toimitusketju on yrityksen menestyksen edellytys ja se vaatii saumatonta yhteistyötä niin yhtiön sisällä kuin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Sen vuoksi koen yhdeksi tärkeimmäksi tehtäväkseni edellytysten luomisen toimivalle tiimityölle. Parhaimmat fiilikset saavutan myös itse silloin, kun on porukalla väännetty vaikeudet voitoksi! Vapaa-ajallani liikun joko itse tai juoksen lasteni palloiluharrastusten perässä. Herkutteluhetkiini kuuluvat CandyKingin irtokarkit ja TV Mixin makeispussit.

Hanna Korhonen

Markkinointijohtaja

Tulin keväällä 2008 purkka- ja pastillitiimin markkinointipäälliköksi. Olen toiminut nykyisessä tehtävässäni vuodesta 2012. Minun sydäntäni lähellä on ymmärtää kuluttajien toiveita ja hurmata heidät tuotteidemme ja kiinnostavan markkinointiviestinnän avulla. Minulla on mahtava tiimi markkinoinnin huippuammattilaisia, joiden kanssa on inspiroivaa pohtia ja sparrailla asioita yhdessä. Vapaa-aikana rentoudun parhaiten juoksulenkillä tai hevostallilla tyttären kanssa. Laiskana ruoanlaittajana vapaa-ajan nautintoani on myös käydä ulkona syömässä. Royal-suklaa maistuu kahvin kanssa ja päälle Jenkki Freshmintiä!

Tiia Nykänen

Myyntijohtaja

Olen toiminut Cloettalla vuodesta 2006 eri tehtävissä, pääasiassa myynnin parissa. Kunnianhimoisena ja tavoitteellisena ihmisenä minut saa syttymään hyvät tulokset, onnistuminen ja voittaminen. Haluan olla esimiehenä helposti lähestyttävä ja innostava – yhdessä tekemällä kohti tavoitetta. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa ja puuhastella eläinten kanssa, hevoset ja koirat ovat erityisen lähellä sydäntäni. Tupla Crispy Puffs on ihana herkku ja Mynthon salmiakki-lakritsi löytyy autosta aina!

Maija Paakkanen

Henkilöstöjohtaja

Olen ollut mukana Cloettan makeassa jengissä vuodesta 2006 lähtien. Ennen HR-uraani toimin yli 15 vuoden ajan eri tehtävissä markkinointitiimissä. Itse asiassa markkinoinnilla ja henkilöstöhallinnolla on paljonkin yhteistä: markkinoinnilla vain kohderyhmänä olivat kuluttajat, HR:ssä meidän oma henkilökunta. Tärkeää tässä työssä on verkostojen luominen sekä talon sisällä että yrityksen ulkopuolelle. Nautin työskentelystä ihmisläheisessä bisneksessä ja haluan olla johtajana helposti lähestyttävä. Vapaa-aikani kuluu tyttärien harrastusten parissa, golfaten ja hyvistä kirjoista nauttien. Usein ystäväni pääsevät myös nauttimaan kokkaustaidoistani. Aakkoset ja Mynthon-pastillit ovat ehdottomasti suosikkituotteitani valikoimastamme.

Ville Perho

Toimitusjohtaja

Olen työskennellyt myynnin ja liiketoiminnan kehityksen eri tehtävissä yrityksessämme vuodesta 2004 lähtien. Töissä minut sytyttää kaikkein eniten haasteelliset tilanteet, kun iso porukka lähtee yhdessä niitä selvittämään. On huikeata nähdä kuinka paljon saadaan aikaan, kun vain on yhteinen suunta ja paljon tahtoa. Vapaa-aika kuluu enimmäkseen juniorivalmennuksessa ja liikunnan parissa. Kun on mahdollista, olen merellä ja kalastamassa. Suosikkituotteeni valikoimastamme ovat ehdottomasti Tupla ja Sukulaku.

Titta Tuokko

Johtaja, kenttämyynti ja irtomakeiset

Olen toiminut Cloettalla eri tehtävissä myynti- ja markkinointiorganisaatiossa vuodesta 2011 saakka. Tällä hetkellä vedän Cloettan myyntikenttää ja irtomakeisten liiketoimintayksikköä. Sytyn haastavista tilanteista, joissa lähdettään yhdessä rakentamaan tulevaisuuden suuntaa ja tavoitteita. Cloettan arvoista intohimo ja tiimipeli ovat lähinnä sydäntäni. Cloettan kulttuuria ja itseäni kuvaa hyvin se, että otamme liiketoiminnan aina vakavasti, mutta itseämme emme niinkään. Vapaa aikani kuluu pitkillä lenkeillä mieluiten metsässä sekä hyviä kirjoja ahmien. Kerran vuodessa olisi suotavaa päästä myös Italiaan. Kun karkkihammasta kolottaa suuntaan aina Candyking irtomakeistelineelle.