Tietoa tuotteista

Tule mukaan!

Makurinki by Cint

Makurinki on Cloettan perustama yhteisö makuelämyksistä kiinnostuneille. Makurinkiin voi liittyä jäseneksi kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt makeisten, purukumien, pastillien, pähkinöiden ja muidenkin herkkujen ystävä. Pääset osallistumaan tutkimuksiin ja ehkä myös testaamaan Cloettan tuotteita kotona.

Jäsenyys on ilmaista ja luottamuksellista, ja saat kiitokseksi jokaiseen kyselyyn vastaamisesta pienen rahallisen korvauksen Cint-tilille, jonka voit lunastaa Paypalin kautta, tai halutessasi lahjoittaa tutkimuspalkkion myös hyväntekeväisyyteen (WWF).

Panelistina saat äänesi kuuluviin vastaamalla nettikyselyihin, joihin saat kutsulinkin sähköpostitse. Kyselyt tulevat pääosin Cloettalta tai muilta yrityksiltä, jotka haluavat kuulla juuri sinun mielipiteesi tuotteistaan.  Klikkaamalla sähköpostikutsussa olevaa linkkiä sinut ohjataan kyselylomakkeen alkuun. Voit vastata kyselyihin silloin,  kun sinulle parhaiten sopii.

Rekisteröityminen jäseneksi on helppoa: täytät vain tietosi valitsemasi paneelin lomakkeeseen ja vahvistat tietosi sähköpostiisi tulevasta linkistä. 

Paneelin ylläpidosta vastaa Cint AB.  Voi tästä tutustua Cintin tietosuojaselosteeseen.

Voit valita, haluatko liittyä

Kansainvälinen makupaneeli

Jos haluat maistella tuotteita ja näytteitä Suomen lisäksi myös muilta Cloettan markkinoilta, voit liittyä yllä kuvatun Cint-paneelin lisäksi myös kansainväliseen makupaneeliimme. Maisteltavat tuotteet lähetetään sinulle kotiin ja tutkimuskysymykset saat pääosin suomeksi, mutta kaikki muu yhteydenpito tapahtuu englanniksi. Näistä tutkimuksista et voi ansaita rahaa Cint-tilille. Pääset rekisteröitymään kansainväliseen paneeliin

 

Jaa