Tietoa tuotteista

Liity Makurinkiin

Makurinki on Cloettan perustama yhteisö makuelämyksistä kiinnostuneille. Makurinkiin voi liittyä jäseneksi kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt makeisten, purukumien, pastillien, pähkinöiden ja muidenkin herkkujen ystävä. Pääset osallistumaan tutkimuksiin ja ehkä myös testaamaan Cloettan tuotteita kotona.

Jäsenyys on ilmaista ja luottamuksellista, ja saat kiitokseksi jokaiseen kyselyyn vastaamisesta pienen rahallisen korvauksen. Voit halutessasi lahjoittaa tutkimuspalkkion myös hyväntekeväisyyteen (WWF).

Panelistina saat äänesi kuuluviin vastaamalla nettikyselyihin, joihin saat kutsulinkin sähköpostitse. Kyselyt tulevat pääosin Cloettalta tai muilta yrityksiltä, jotka haluavat kuulla juuri sinun mielipiteesi tuotteistaan.  Klikkaamalla sähköpostikutsussa olevaa linkkiä sinut ohjataan kyselylomakkeen alkuun. Voit vastata kyselyihin silloin,  kun sinulle parhaiten sopii.

Rekisteröityminen jäseneksi on helppoa: täytät vain tietosi valitsemasi paneelin lomakkeeseen ja vahvistat tietosi sähköpostiisi tulevasta linkistä. 

Paneelin ylläpidosta vastaa Cint AB.  Voi tästä tutustua Cintin tietosuojaselosteeseen.

Voit valita, haluatko liittyä

 

Jaa