Skip To Content
FI

Kesäiset purkkauutuudet päivittäiseen herkutteluun ja hampaiden hoitoon

Jenkki Enjoy Rasberry-Liqourice taskupurkka (png)
29.4.2015

​Marjaisa Jenkki Enjoy ksylitolisydän on rapea ja raikas makuelämys, joka innostaa terveelliseen herkutteluun. Uudet kätevät purkkapakkaukset, taskupurkat, on helppo pitää mukana.

Marjaisa Jenkki Enjoy ksylitolisydän on rapea ja raikas makuelämys, joka innostaa terveelliseen herkutteluun. Uudet kätevät purkkapakkaukset, taskupurkat, on helppo pitää mukana.

Jenkki Enjoy ksylitolisydän -mustikan ja mansikan makuinen ksylitoliyllätys

Kesäinen Jenkki-uutuuspurukumi on oikea valinta silloin, kun mielesi tekee jotain hyvää, mutta terveellistä. Jenkki Enjoy Ksylitolisydän Blueberry-Strawberry on täytepurkka, jonka sydämessä on marjan makuisia rapeita ksylitolikiteitä. Itse purkkatyyny on pehmeä, sillä sen pinnalla ei ole raestusta, vaan ksylitolijauhetta.

Jenkki ksylitolisydän -purukumi sisältää runsaasti hampaille terveellistä ksylitolia. Jo viidestä purukumityynystä saa päivittäin tarvittavan viisi grammaa ksylitolia.

Taskullinen iloa hampaillesi :)

Xylitol-Jenkki haluaa pitää huolta hampaista fiksulla ja hauskalla tavalla. Uudet taskupurkat on helppo pitää mukana matkassa ja ottaa hampaita hoitava ksylitolipurukumi missä tahansa, aina aterian ja välipalan jälkeen. Se sopii hyvin käsilaukkuun tai taskuun.

Kätevä läpipainopakkaus on hygieeninen ja siitä on mukava tarjota pureskeltavaa kaverillekin. Niin läpipainopakkaus kuin päällinenkin ovat kierrätettävää materiaalia.

Taskupakkaussarja tarjoaa vaihtoehdon niin peruspurukumin ystäville, makean mielitekoon tai suun raikastukseen, sillä Jenkki-purkan lisäksi myös Sisu Salmiakkai -purukumi sekä raikas Mynthon Fresh Breath -purukumi ovat tarjolla taskupakkauksissa.

Mynthon –ksylitolipurukumi sisältää runsaasti ksylitolia ja päivittäisen ksylitolimäärän (5 grammaa) saa viidestä purkkatyynystä. Mynthon Fresh Breath -ksylitolipurukumin aktiivinen ainesosa on sinkki, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkiyhdisteitä.

Tuotekuvia

Jenkki Enjoy Ksylitolisydän Blueberry-Strawberry (png)
Jenkki Original taskupurkka (png)
Jenkki Professional taskupurkka (png)
Jenkki Enjoy Rasberry-Liqourice taskupurkka (png)
Sisu Salmiakki taskupurkka (png)
Mynthon Fresh Breath taskupurkka (png)

Lisää tuotekuvia kuvapankista www.cloettakuvat.fi - HUOM! Kuvapankin käyttöön ei tarvita tunnuksia, valitse etusivulta "Julkinen kuvapankki" ja kuvat ovat heti käytössäsi.


Lisätietoja

Milla Vihanto
ksylitolitiedottaja

Cloetta Suomi Oy
p. 050 505 3114
milla.vihanto@cloetta.fi

Mynthon Fresh Breath taskupurkka (png)
Mynthon Fresh Breath taskupurkka (png)
Sisu Salmiakki taskupurkka (png)
Jenkki Professional taskupurkka (png)
Jenkki Original taskupurkka (png)