Skip To Content
FI

Mintunmakuinen Tupla ja muut raikkaat Cloettan syysherkut

Mintunmakuinen Tupla ja muut raikkaat Cloettan syysherkut
15.8.2019

Tupla Double Layer Mint – syksyn raikas minttumaku

Suklaapatukoiden kärkimerkki Tupla tarjoaa uuden makuelämyksen kaikille makeannälkäisille suklaapatukoiden ystäville. Maitosuklaalla ja riisikrispeillä kuorrutetun Tupla-patukan sisus on herkullista kaakaonougatia päällystettynä minttutoffeekerroksella. Uutuus auttaa tyydyttämään akuutin makeanhimon, mutta se sopii syötäväksi myös energiantarpeeseen. Tupla-patukan ainulaatuinen maku ja rakenne ovat ihastuttaneet suomalaisia jo vuodesta 1960!
Tupla Double Layer Mint -suklaapatukka 48 g


TV Mix Choco – suklaiset suosikit samassa pussissa

TV Mix tarjoaa kuluttajalle helppoa ostamista, kun tutut suosikkikarkit on kerätty yhteen makeispussiin. TV Mix Choco -pussista löytyy rouskuvia ja pehmeitä suklaakarkkeja, hedelmäisiä ja raikkaita viinikumeja sekä rapeaa lakua. Selkeä nimi ja sisällöstä viestivä väritys helpottavat ostamista. Reilun kokoisesta pussista riittää herkuteltavaa jaettavaksi koko perheen tai ystävien kesken.
TV Mix Choco -sekoitepussi 280g


Hyvää Makumaasta 30% vähemmän sokeria –sarja kasvaa uusilla mauilla

Cloetta ottaa vastuuta kuluttajien hyvinvoinnista laajentamalla vähemmän sokeria sisältävien makeispussien valikoimaa. Hyvää Makumaasta -pussit sisältävät 30 % vähemmän sokereita kuin vastaavat tavalliset makeispussit. Sokeria on vähennetty mausta tinkimättä!

Uudet Hyvää Makumaasta -pussit eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Sokereita on korvattu pääasiassa makeutta tuovilla kuiduilla. Kuidut ovat osoittautuneet hyväksi vaihtoehdoksi takaamaan makeisille tutun rakenteen säilymisen. Hyvää Makumaasta -uutuudet sopivatkin kaikille, jotka kaipaavat vaihtoehdon vähäsokerisempaan herkutteluun.

Hyvää Makumaasta Original 160 g 30 % vähemmän sokeria, gelatiiniton
Hyvää Makumaasta Salmiakkinen 160 g 30 % vähemmän sokeria, vegaaninen
Hyvää Makumaasta Hedelmäinen 160 g 30% vähemmän sokeria, sisältää hedelmämehua


Läkerol Dents Pink Grapefruit – paras herkku hampaillesi

Läkerol Dents Pink Grapefruit -pastillien makumaailma on yhdistelmä raikasta verigreippiä maustettuna ripauksella pehmeää seljankukkaa. Läkerol Dents -ksylitolipastillien ainutlaatuisen pureskeltavan koostumuksen ansiosta ksylitoli viipyy suussa pitkään ja edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä. Läkerol Dents -ksylitolipastillien herkulliset maut ja korkea ksylitolipitoisuus kiinnostavat erityisesti omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään huolehtivia naisia.
Läkerol Dents Pink Grapefruit -ksylitolipastilli 36 g


Mynthon Fresh Eucalyptus – ultra raikas uutuus

Mynthon Fresh Eucalyptus raikastaa hengityksen voimakkaalla mentholilla sekä raikkaalla eucalyptuksen maulla. Mynthon Fresh Eucalyptus sisältää hampaista huolta pitävää ksylitolia sekä sinkkiä, joka vaikuttaa suun raikkauteen neutraloimalla rikkiyhdisteitä. Kätevän kokoinen pussi on myös helppo pitää mukana. Mynthon raikastaa hengityksen ja antaa lisää varmuutta juuri kun tarvitset sitä eniten.
Mynthon Fresh Eucalyptus -purukumi 44 g


ColaCola-täytelaku - kolanmakuinen pikkuherkku

ColaCola-täytelaku on ainutlaatuinen yhdistelmä raikasta kolajuoman makua ja lakritsia. Trendikäs uutuus on erityisesti nuorison mieleen, mutta sopii kaikille pienen makeannälän tyydyttämiseen. Pikkuherkku palvelee myös tämänhetkistä terveys- ja hyvinvointitrendiä, jossa kuluttajat suosivat pienempiä kertaostoksia makeisissa. ColaCola täydentää Cloettan tuttua Bis-Suku-Mint -täytelakuperhettä, joka alkuvuodesta 2019 laajeni suuren suosion saaneella PusPus-lakulla.
ColaCola-täytelakritsi 14 g

Uutuudet ovat kaupoissa syyskuussa.

Lakerol Dents 36g Pink Grapefruit
Lakerol Dents 36g Pink Grapefruit
Hyvää Makumaasta 160g Hedelmäinen
ColaCola 14g
TV Mix 280g Choco