Skip To Content
FI

Cloettan syksyn uutuusmakeiset

Cloettan syksyn uutuusmakeiset
3.8.2021

Mausteinen Tupla Winter, hedelmäinen Aakkoset Allsorts ja hurmaava Polly Hopeatoffee ovat Cloettan syksyn uutuusmakeisia.

Tupla Winter – mausteinen kausimaku
Tuplan syysuutuus vie ainutlaatuiselle makuseikkailulle, jossa tuttu Tuplan rouhea maku yhdistyy mausteiseen kardemummaan. Tupla Winter on yllättävä, lempeän mausteinen suklaapatukka, joka sopii pimenevien syysiltojen herkutteluun. Kauteen sopiva, rohkea design erottuu makeishyllystä. Uutuus on saatavilla vain rajoitetun ajan syyskuusta joulukuuhun.
Tupla Winter 80g

AllSorts Aakkoset – kaksi tuttua brändiä samassa pussissa
Aakkoset on koko Suomen tuntema makeisklassikko ja AllSorts lakumaailman perinteinen herkku. Kahden tutun brändin yhdistäminen on täysin uutta lakupusseissa. AllSorts Aakkoset -karkit ovat perinteisiä englanninlakritseja, jotka maistuvat ikonisille Aakkoset Hedelmä -karkeille. Tutut makeispussibrändit houkuttavat myös nuorempaa kuluttajakuntaa.
AllSorts Aakkoset 250 g

Polly Hopeatoffee tuo salmiakkitoffeen hurmaa suklaapusseihin
Polly-makeiset ovat vaahtotäytteisiä karkkirakeita, joiden kuorrutteen ja täytteen maut vaihtelevat. Polly Hopeatoffee on herkullinen yhdistelmä Pollyn ainulaatuisia makeisia ja Hopeatoffeen salmiakkista makumaailmaa. Uutuuspussista löytyy kolmen värisiä ja makuisia lakritsivaahtokarkkeja: Hopeatoffeen, maitosuklaan ja valkosuklaan. Suussasulava kombo makeaa ja suolaista!
Polly Hopeatoffee 180 g

Jenkki Plus Sitruuna-Eukalyptus – vastustuskykyyn
Jenkki Plus -hyvinvointipurukumien vitamiinit tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi samalla kun ksylitoli pitää hymysi kauniina. Uusi Jenkki Plus Sitruuna-Eukalyptus sisältää C-vitamiinia ja B6-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Jenkki Plus -purukumien päämakeuttaja on ksylitoli ja 8 purkkapalan nauttiminen takaa riittävän päivittäisen ksylitolisaannin.
Jenkki Plus Sitruuna-Eukalyptus 44 g

Läkerol Yup Crispy – uudenlainen pastilli pohjoismaiseen makuun
Läkerol Yup Crispy on rakenteeltaan uudenlainen pastilli Suomen markkinalla; pastillin rapea kuori kätkee alleen pehmeän arabikumisisuksen ja yhdessä nämä luovat herkullisen makuelämyksen. Läkerol Yup Crispy -tuoteperheeseen kuuluu kaksi tuttua suosikkimakuvaihtoehtoa: tummanpuhuva lakritsi ja pehmeä karpalo-kinuski. Tuotteissa käytetyt värit ja aromit ovat peräisin luonnosta, ne ovat sokerittomia ja sopivat vegaaneille.
Läkerol Yup Crispy Licorice 40g
Läkerol Yup Crispy Cranberry Caramel 40g

Polly 180g Hopeatoffee.png
Polly 180g Hopeatoffee.png
Läkerol YUP 40g Crispy Liqorice.png
Läkerol YUP 40g Crispy Cranberry Caramel.png
Tupla 80g Winter Cardamon.png