Skip To Content
FI

Uusi Tupla -suklaapatukka ja muut Cloettan makeisuutuudet

Uusi Tupla -suklaapatukka ja muut Cloettan makeisuutuudet
10.8.2017

Kaksikerroksinen Tupla-suklaapatukka, eksoottinen Jenkki Feel -purukumi, kirpeä TV Mix-karkkipussi vai kuninkaallinen Royal-valkosuklaapatukka. Mikä näistä on sinun makeissuosikkisi syksyn piristykseksi?

Cloettan makeissyksy tarjoaa jokaiselle jotakin: herkuttelua kaipaavalle Tuplaa tai Royal-valkosuklaapatukka, uutta potkua Jenkki Feel-purukumista tai omaan herkkuhetkeen uusia MINI-makeispusseja. Teinien suosikkeja ovat puolestaan kirpeät TV Mix -karkit ja Crazy Face -hedelmätoffeet.

Tupla Double Layer Caramel – tuplasti kerroksia ja makua!
Suomen suosituin suklaapatukka on nyt tarjolla nyt herkullisella kinuskilla maustettuna. Tupla Double Layer on ainutlaatuinen suklaapatukka, jossa yhdistyvät patukoiden parhaat ominaisuudet: Tupla-nougatin herkullisuus, kinuskin makeus sekä riisikrispin rapeus. Tuotteen etuna on kerroksellisuus: Tupla-nougatin päällä on makea kinuskikerros, joka on kuorrutettu tuplamaisen herkullisella maitosuklaalla. Riisikrispi antaa tuotteelle sopivan rouheaa rakennetta. Kaikissa Cloettan suklaatuotteissa on käytetty vastuullisesti tuotettua, UTZ-sertifioitua suklaata.
Tupla Double Layer Caramel 48g

Jenkki Feel tuo uutta fiilistä purukumihyllyyn
Tutkimuksen mukaan viidennes suomalaisista syö purukumia keskittymiseen ja piristymiseen. Jenkki Feel on uudentyyppinen purukumi, joka on suunniteltu luomaan ja vahvistamaan tiettyä tunnetilaa. Jenkki Feel Citrus Focus on pirskahteleva, miedosti kirpakka sekoitus sitrushedelmien makua. Jenkki Feel Spicy Boost on puolestaan trooppisen hedelmäinen purkka, joka saa potkua chilistä ja virkistää päiväsi.
Jenkki Feel Spicy Boost 44g ja Feel Citrus Focus 44g

Royal valkosuklaakrispi – gluteeniton suklaanautinto aikuiseen makuun
Valkosuklainen Royal-patukka on hartaasti toivottu maku Royal-valikoimaan. Se on markkinoiden ainoa valkosuklaapatukka ja lisäksi gluteeniton. Patukan sisällä on riisikrispiä, joka tuo mukavaa rapsakkuutta suutuntumaan. Royal-herkuttelusuklaa on ihastuttanut suomalaisia jo vuodesta 1961 saakka.
Royal valkosuklaakrispi 42g

TV Mix Original kirpeä – jotain uuttaa, jotain vanhaa ja riittävästi kirpeää!
Kirpeiden karkkien suosio jatkaa kasvuaan. TV Mix tarjoaa uutuuden, jossa on tuttuja TV Mix Original -sekoituksen suosikkikarkkeja kirpeänä versiona. Puolet pussin sisällöstä on kirpeitä makeisia; hedelmäkarkkeja, omenaista liitulakua sekä kirpeitä vaahtosieniä. Sekoituksen täydentävät tutut salmiakkitassu ja nonparelli, tällä kertaa hopean värisenä.
TV Mix Original kirpeä 325g

Mini TV Mix -pikkupussit – omaan herkkuhetkeen
Mini TV Mix -uutuuspussit ovat vastaus kuluttajien toiveeseen saada lisää vaihtelua pienten makeispussien valikoimaan. Pikkupusseja ostetaan erityisesti omaan herkutteluun, mukaan matkalle ja lapsille karkkipäivän herkuksi. Mini TV Mix suklainen sisältää neljä erilaista suklaakuorrutettua suosikkikarkkia. Suolasokeroitu salmiakki- ja lakritsimakeissekoitus Mini TV Mix suolainen sopii puolestaan vahvan salmiakin ystäville.
Mini TV Mix suklainen 100g ja Mini TV Mix suolainen 100g

Aakkoset-boxi – klassikot nyt samassa purkissa
Makeispussisuosikit Sirkusaakkoset ja Hedelmäaakkoset löytyvät tänä syksynä samasta purkista. Reilun kokoinen purkki on helppo laittaa esille ja tarjota isommallekin porukalle. Tuttu vinoneliön muoto ja kirjainkuvio makeisen pinnassa ovat viihdyttäneet Aakkoset-karkkien ystäviä vauvasta vaariin jo vuosikymmenten ajan.
Aakkoset Sirkus & Hedelmä 600g

Crazy Face Mad Sour -toffee – kreisin taffia toffeeta
Nuorison suosima Crazy Face -tuoteperhe perustuu teinien pitämiin äärimmäisiin makuelämyksiin. Kesäksi lanseeratun Crazy Face -brändin tuotevalikoima laajenee syksyllä hedelmätoffeepatukoilla. Crazy Face Mad Sour -patukat ovat hullun sitkeää ja sopivasti kirpeää hedelmätoffeeta. Makuina vihreä omena ja keltainen ananas.
Crazy Face Sour Apple 34g ja Crazy Face Sour Pineapple34 g

Crazy Face 34g Sour Apple
Crazy Face 34g Sour Apple
Aakkoset 600g Sirkus  Hedelma
Crazy Face 34g Sour Pineapple
Jenkki Feel 44g Citrus Focus