Skip To Content
FI

Aakkoset-arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestää Cloetta Suomi Oy, PL 406, 20101 Turku.

2. Osallistuminen
Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista, eikä vaadi tuotteiden ostamista. Arvontaan osallistutaan julkaisemalla Instagramissa kuva, jossa näkyy Aakkoset-karkeilla muodostettu sana tai sanoja ja merkitsemällä @aakkoset julkaisuun. Osallistuakseen Instagram-tilin tulee olla julkinen. Osallistuja vakuuttaa omistavansa oikeudet julkaisemaansa kuvaan.Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt pois lukien kaikki Cloetta Suomen työntekijät ja kampanjan suunnitteluun osallistuneet henkilöt.

3. Kampanja-aika
Arvontaan voi osallistua 1.5.-31.8.2024 välisenä aikana. Kampanja-ajan jälkeen julkaistuja kuvia ei oteta huomioon. Osallistujat ovat vastuussa julkaisemistaan kuvista koko kampanja-ajan. Cloetta Suomi ei ole vastuussa teknisestä tai inhimillisestä virheestä kampanjan aikana.

4. Voittajan valitseminen
Cloetta Suomi suorittaa arvonnan osallistuneiden kesken torstaina 5.9.2024. Järjestäjä arpoopalkintojen voittajat kaikkien niiden osallistujien joukosta jotka ovat julkaisseet kuvan julkiselleInstagram-tililleen kampanja-aikana, merkinneet kuvan ohjeiden mukaan @aakkoset ja joiden kuva onlöydettävissä arpomispäivään asti. Kuvia, joissa on alatyylisiä, herjaavia, loukkaavia, syrjiviä tai rasistisia sanoja, ei oteta mukaan arvontaan. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä Instagramin kautta. Voittajien nimiä ei julkaista.

5. Palkinnot
Pääpalkintona arvotaan yksi (1) kahden hengen matka, joka sisältää edestakaiset economy-luokanlenn ot Helsinki-Manchester, edestakaiset junaliput Manchester-Llanfairpwll, yöpymisen Llanfairpwllissä (2 yötä) ja Machesterissa (1 yö) aamiaisineen. Palkinto ei sisällä muita palveluja eikä matkakohdetta voi muuttaa. Palkinnon arvo on 2500 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Vähintään toisen matkalle lähtijöistä tulee olla täysi-ikäinen.
Matkan ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti voittajan kanssa. Matka tulee varata 2 kk:n sisällä voitosta. Matka toteutetaan yhteistyössä Kilroy Travelsin kanssa.
Lisäksi arvotaan 29 tuotepalkintoa. Yksi tuotepalkinto sisältää kahdeksan kappaletta Aakkoset-karkkipusseja ja yhden kangaskassin. Yhden tuotepalkinnon arvo on 30 €.

6. Rajoitukset
Cloetta Suomi pidättää oikeuden uuden voittajan arpomiseen, mikäli voittajaan ei ole saatu yhteyttä 7 päivän kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta. Cloetta Suomi pidättää oikeudet muutoksiin vahinkojen varalta. Voittaja on vastuussa lisäkustannuksista, joita palkinnon vastaanottamisesta voi aiheutua, mukaan lukien palkintoon liittyvät kulut, joita ei ole mainittu 5. osiossa.

7. Järjestäjän vastuu
Cloetta Suomen vastuu koskien osallistujia ei ylitä näissä kampanjasäännöissä mainittujen palkintojen yhteisarvoa. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta koskien arvontaan osallistumista tai palkinnon vastaanottoa. Järjestäjä ei ole vastuussa mistään vauriosta tai vahingosta, jotka ovat seurausta arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta.

8. Verot
Cloetta Suomi sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnosta.

9. Henkilötiedot ja julkaisuoikeudet
Arvonnan voittajien henkilötietoja käytetään vain palkintojen toimittamiseen.