Yritysvastuu

Terveellisempää, mutta hyvää!

Kuluttajat arvostavat luonnollisia, vähemmän sokeria sisältäviä tuotteita, sekä tuotteita jotka eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Terveellisyyden nimissä ei kuitenkaan haluta tinkiä makunautinnosta. Makeisia syödään edelleen sen takia, että ne maistuvat hyvältä.

Tavoitteemme on lisätä luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden määrää ja lisäämään luonnollisten värien ja aromien käyttöä..

Cloettan makeisvalikoimasta yli puolet on sokerittomia, ksylitolilla tai stevialla makeutettuja tuotteita. Jo vuodesta 1991 alkaen kaikki Jenkki-purukumit ovat olleet hammasystävällisellä ksylitolilla makeutettuja.

Kaikista Cloettan pastillimerkeistä, Mynthonista, Sisusta, Läkerolista ja Leijonasta, löytyy sokeriton vaihtoehto. Valikoimaa on myös laajennettu karkkimaisempiin makuihin, sillä yhä useammat haluavat karkkipussin sijaan pienen, laadukkaan ja sokerittoman vaihtoehdon.

Makeispusseissa on tarjolla pienempiä MINI –makeispusseja. Ne painavat 110-120 g ja niissä on laaja valikoima Cloettan klassikkomakeisia, kuten Hedelmä Aakkoset, TV Mix ja Hyvää Makumaasta -pussit.

Valikoimaamme kuuluu myös Nutisal-pähkinät. Pähkinät sisältävät runsaasti proteiineja, vitamiineja ja hivenaineita. Niitä suositellaankin syötävän kourallinen päivittäin!

 

Jaa