Yritysvastuu

Ksylitolituotteita kaikille

Cloetta on ksylitolituotteillaan ja -osaamisellaan terveiden hampaiden asialla. Ksylitolituotteet ja muut terveellisemmät makeiset ovat olleet konsernin erityisosaamista jo vuosikymmenten ajan. Ksylitolin on osoitettu muun muassa vähentävän hampaiden reikiintymisen riskiä sekä hidastavan plakin kasvua.

Teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja tuotamme ksylitoliin liittyvää materiaalia ja jaamme tietoa.

Esimerkki Cloettan yhteistyöstä terveysalan ammattilaisten kanssa on valtakunnallinen Project Jenkki -kampanja. Sen tavoitteena oli  innostaa 100 000 koululaista pitämään huolta hampaistaan kampanjaan kuuluvan oppimateriaalin ja pelin avulla. Project Jenkki -koulu tarjoaa yläkoulujen opettajille sekä hammashoitajille ja suuhygienisteille helppokäyttöisen ja maksuttoman sähköisen oppimateriaalipaketin. 

Oppimateriaalin tavoitteena oli innostaa nuoria etsimään tietoa ja oppimaan uutta esimerkiksi eri juomien pH-arvoista, elintarvikkeiden sokeripitoisuuksista sekä ksylitolin terveysvaikutuksista. Project Jenkki -kampanjan oppimateriaaliin voi tutustua täällä.

Ksylitolituotevalikoimamme on laaja ja kehitämme sitä jatkuvasti kuluttajien toiveita kuunnellen. Toivottavasti löydät oman suosikkisi!

Jaa