Tuote- ja ainesosahaku
Tuote- ja ainesosahaku

Kaivattu Hopea Toffee palaa kauppojen hyllyille

Monen lapsuuden karkkipäiviin kuulunut Hopea Toffee palaa klassikkomakeisen ystävien riemuksi kauppoihin. Kuluttajat ovat sankoin joukoin vaatineet alun perin 1970-luvulla lanseerattua Hopea Toffeeta takaisin myyntiin.

Cloetta tuo Hopeatoffee -klassikon uudelleen kauppoihin suuren kuluttajakysynnän seurauksena. Hopea Toffeeta on vaadittu takaisin kauppoihin muun muassa nettiadressissa, jonka on allekirjoittanut lähes 700 henkilöä.

”Kuluttajien kuunteleminen on meille ensisijaisen tärkeää. Nettiadressin lisäksi olemme saaneet myös suoraan kuluttajilta pyyntöjä Hopea Toffeen uudelleenlanseerauksen puolesta”, kertoo Cloetta Suomi Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Sanna Kylmänen.

”Haluamme vastata lapsuuden makumuistoja kaipaavien toiveisiin ja siksi tuomme salmiakkisen toffeeherkun takaisin kauppoihin. Otamme riemulla vastaan myös uudet Hopea Toffeen ystävät”, Kylmänen jatkaa.

Hopea Toffeen synty ajoittuu 1970-luvulle. Hopea Toffee oli tuolloin aivan uuden tyyppinen makeinen, sillä salmiakkia ei ollut aiemmin yhdistetty toffeeseen. Klassikkoherkku voitti vuoden Salmiakki-Finlandian vuonna 2008.

Muita Cloettan klassikkomakeispusseja ovat klassikkohyvä-sarjan Allsorts-englanninlakritsisekoitus sekä Lakupalamix, joka sisältää BisBis-, SukuLaku- ja Mint-täytelakuja sekä mustaa lakritsia.

Hopea Toffee on kaupoissa syyskuusta 2013 lähtien. Hopea Toffee myydään 168,7 gramman pussissa, jonka suositushinta on 2,29 euroa.

Ajankohtaista

 • 15.12.2016

  Cloetta-konsernille uusi toimitusjohtaja

  Henri de Sauvage Nolting on nimitetty Cloetta-konsernin uudeksi toimitusjohtajak...

  LUE LISÄÄ
 • 26.05.2016

  Karkkibarometri paljastaa: Suklaapatukat ja salmiakki ovat suomalaiste...

  Cloettan teettämä tutkimus paljastaa pohjoismaalaisten makeisten syöntiin ja ost...

  LUE LISÄÄ
ARKISTO