Skip To Content
FI
Purukumit

Jenkki Professional Tasty Salmiac +Fluoridi 90g

Jenkki Professional Tasty Salmiac +Fluoridi -täysksylitolipurukumi on makeutettu kokonaan ksylitolilla, eikä se sisällä muita makeutusaineita. Salmiakin makuinen täysksylitolipurukumi sisältää hampaiden hoidossa yleisesti käytettyä fluoridia. Fluoridipitoinen täysksylitolipurukumi tuo tehokasta lisäsuojaa hampaille. Se on helppo vaihtoehto edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä eli hampaan kiilteen kovettumista.

Purukumilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.

Käyttösuositus on 2 purkkapalaa enintään kolmesti päivässä. Sopii yli 6-vuotiaille, jotka haluavat päivittäistä lisäsuojaa hampaille. 

Kaksi purkkapalaa sisältää 0,27 mg fluoridia.

Sokeriton purukumi auttaa neutraloimaan happohyökkäystä. Kokonaan ksylitolilla makeutetun purukumin on osoitettu vähentävän hampaiden plakkia. Plakin suuri määrä on karieksen kehittymisen riskitekijä lapsilla.

Ravitsemussuosituksissa suositellaan käytettäväksi ksylitolia 5 g tai enemmän päivässä. Saat sen nauttimalla kaksi palaa Jenkki Professional -ksylitolipurukumia kolme kertaa päivässä. Vaikutus saavutetaan pureskelemalla purukumia 20 minuuttia syömisen tai juomisen jälkeen.

Tarkoitettu osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa. Hampaiden reikiintymisen ehkäisyssä tärkeintä on kokonaisuus. Pidäthän hampaistasi muutenkin hyvää huolta. 

Käyttösuositus kolme kertaa päivässä 2 palaa = 6 palaa/pvä, sisältää:
0,82 mg fluoridia (23% päivittäisen saannin vertailuarvosta)
5 grammaa ksylitolia (100% suosituksesta)

Tuote sisältää fluoridia 10 mg/100 g (286 % päivittäisestä fluoridin saantisuosituksesta)

Pakkauskoko:90g

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 6 purukumin päiväannosta ei saa ylittää. Ei alle 6-vuotiaille. Tarkoitettu osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa.

EAN-koodi: 6420256016404

Ainesosat

makeutusaineita (ksylitolia 67% kokonaispainosta), purukumin perusmassaa, ammoniumkloridia (=salmiakkia), stabilointiainetta (arabikumia), aromeja, aromivahvennetta (e950), pintakäsittelyainetta (karnaubavahaa), natriumfluoridia, väriä (e153).

Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia721 kJ /173 kcal
Rasva0.6 g
josta tyydyttynyttä0.5 g
Hiilihydraatit68 g
josta sokereita0 g
Proteiini0 g
Suola0.04 g
Fluoridi9,6 mg (274 %*)

*päivittäisen saannin vertailuarvosta

Erityisruokavaliot

Tuote on

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Sokeriton
  • Luonnonkumiton

Tuote ei sisällä

  • Maapähkinää
  • Pähkinää (sis. mantelin)
  • Kananmunaa
  • Maitoa
  • Soijaa

Tutustu uutuuksiin!

Katso kaikki tuotteet