Skip To Content
FI
Purukumit

Jenkki Professional Fresh Apple +B3 & Kalsium 80g

Jenkki Professional Apple Fresh -täysksylitolipurukumi maistuu raikkaalle omenalle. Se sisältää B3-vitamiinia, joka auttaa pitämään ikenet normaaleina. Normaalia isompi tyynykoko takaa korkean ksylitolimäärän. Tuote on sokeriton ja makeutettu kokonaan ksylitolilla, eikä se sisällä muita makeutusaineita.

Purukumilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.

B3-vitamiini eli niasiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina. Kalsium on tarpeellinen hampaiden pysymiselle normaaleina. Sokeriton purukumi auttaa neutraloimaan happohyökkäyksen. Kokonaan ksylitolilla makeutetun purukumin on osoitettu vähentävän hampaiden plakkia. Plakin suuri määrä on karieksen kehittymisen riskitekijä lapsilla.

Ravitsemussuosituksissa suositellaan käytettäväksi ksylitolia 5 g tai enemmän päivässä. Saat sen nauttimalla palan Jenkki Professional Fresh Apple -ksylitolipurukumia neljä kertaa päivässä.

Vaikutus saavutetaan pureskelemalla purukumia 20 minuuttia syömisen tai juomisen jälkeen. Tarkoitettu osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa. Hampaiden reikiintymisen ehkäisyssä tärkeintä on kokonaisuus. Pidäthän hampaistasi muutenkin hyvää huolta.

4 palaa sisältää niasiinia 15 % (2,4 mg) ja kalsiumia 40 % (323 mg) päivittäisen saannin vertailuarvosta

Tuote sisältää:
Niasiinia 26 mg/100 g (163 % päivittäisen saannin vertailuarvosta)
Kalsiumia 3441 mg/100 g (430 % päivittäisen saannin vertailuarvosta)

Pakkauskoko:80g

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tarkoitettu osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa.

EAN-koodi: 6420256014820

Ainesosat

makeutusainetta (ksylitolia 64% kokonaispainosta), purukumin perusmassaa, kalsiumkarbonaattia, aromeja, stabilointiainetta (arabikumia), värejä (e101, e141), aromivahvennetta (e950), pintakäsittelyainetta (karnaubavahaa), nikotiiniamidia.

Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia713 kJ /171 kcal
Rasva1.4 g
josta tyydyttynyttä1.3 g
Hiilihydraatit64 g
josta sokereita0 g
Proteiini0 g
Suola0.01 g
Niasiini26 mg (163 %*)
Kalsium3441 mg (430 %*)

*päivittäisen saannin vertailuarvosta

Erityisruokavaliot

Tuote on

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Sokeriton

Tuote ei sisällä

  • Maapähkinää
  • Pähkinää (sis. mantelin)
  • Kananmunaa
  • Maitoa
  • Soijaa

Tutustu uutuuksiin!

Katso kaikki tuotteet