Business Manager, irtomakeistiimi

Oletko analyyttinen, vakuuttava esiintyjä ja sinulla on kyky sekä halu kehittää liiketoimintaamme? 

Business Managerina vastaat irtomakeisliiketoiminnan asiakasstrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Toimit keskeisessä roolissa sisäisesti, myös asiakkaiden suuntaan.

Keskeistä työssäsi on päivittäisen liiketoiminnan seuraaminen ja kehittäminen ja tarvittaessa proaktiivinen reagointi liiketoiminnassa tapahtuviin muutoksiin. Vastaat irtomyynnin eri konseptien myynnin ennustamisesta. Vastuualueeseesi kuuluu myös irtomyynnin hinnoittelu ja sopimukset sekä erilaisten hinnoittelu-ja sopimusmallien kehittäminen. Toimit läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa (esim. avainasiakkuudet, kenttämyynti, talous ja asiakaspalvelu) ja raportoit tehtävässäsi irtomakeisliiketoiminnan johtajalle. Kansainvälisessä tiimissä toimiessasi puhut, kirjoitat sekä esiinnyt sujuvasti myös englannin kielellä.

Henkilönä toivomme sinun olevan analyyttinen, liiketoimintalähtöinen ja aikaansaava. Toivottavaa on, että sinulle on kertynyt jo kokemusta vähittäiskaupan alalta (vähintään 2-4 vuotta). Esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti yleisön edessä. Taustasi voi olla esimerkiksi markkinoinnista, myynnistä tai talouden toimenkuvista (esim. Category Management, Key Accounts tai Controller / Business Controller) ja sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. KTM. Meille pääasia on kuitenkin se, että pystyt kehittämään liiketoimintaa sekä sinulla on riittävää halua ja motivaatiota kehittyä myös ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi Pohjoismaiden johtavaa makeistaloa tunnetuimpien brändien pariin sekä kehittämään liiketoimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryhaku Finlandin Henrik Haukanhovi (p. 040 413 4909) ma 15.10. klo 14-16, pe 19.10. klo 12-13 tai ke 24.10. klo 10-11. Lähetä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen henrik.haukanhovi@rekryhaku.fi viimeistään 24.10. mennessä otsikolla ”Business Manager” varustettuna.