Töihin Cloettalle

Avoimet työpaikat

KULUTTAJANEUVOJA 

Haemme sopivaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen yhdistettyyn kuluttajaneuvojan ja assistentin tehtävään pääkonttorillemme Turkuun.

Kuluttajaneuvojan tehtävässä vastaat kuluttajilta tulevien kysymysten, palautteiden ja reklamaatioiden käsittelystä sekä niihin liittyvien tilanteiden selvittämisestä. Palautteisiin vastaaminen tapahtuu kuluttajapalvelujärjestelmän kautta sekä puhelimitse, kirjeitse ja myös eri some-kanavissa. Kuluttajapalautteiden käsittely edellyttää tiivistä yhteydenpitoa paitsi markkinoinnin kanssa myös Cloettan laatuorganisaation ja valmistavien tehtaiden kanssa.

 Assistentin tehtävät pitävät sisällään avustamista erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, kuten tapahtuma- ja messujärjestelyissä. Myös erilaiset näytelähetykset ja kuluttajakilpailut sekä muut markkinoinnin juoksevat tehtävät kuuluvat työnkuvaan.

 Toivomme tehtävään valittavalta muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sopiva tausta tehtävään on kaupallinen tai elintarvikealan peruskoulutus. Hyvät perustiedot elintarvikkeista on iso etu tehtävän hoitamisessa. Odotamme valittavalta henkilöltä erinomaista suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida myös ruotsiksi ja englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, some-kanavien tuntemusta ja käyttökokemusta. Kuluttajapalautteiden määrä ja -kontaktien vaativuus voivat vaihdella paljonkin, joten tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta sekä paineensietokykyä.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää CV:si ja työhakemuksesi palkkatoiveineen Cloettan sähköisessä hakujärjestelmässä. Täytä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 29.8.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, Communication Manager Marja Piironen vastaa kyselyihin puhelimitse ke 22.8. ja to 23.8. klo 13-15, puh. 010 303 4296.

Jaa