Töihin Cloettalle

Innostaako sinua liiketoiminnan kasvun ja kannattavuuden aikaansaaminen kansainvälisessä toimintaympäristössä johtavien makeisbrändien parissa?  Haluatko vaikuttaa, kehittää toimintaa ja aikaansaada tuloksia yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisesti? Onko toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys sinulle kunnia-asia?

Etsimme Sinua toimitusketjun hallinnan rautainen osaaja.

SUPPLY SERVICES DIRECTOR

Vastaat johtoryhmän jäsenenä Cloetta Suomen kaupallisen organisaation toimitusketjun hallinnan operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta ja ohjaamisesta. Vastuualueellesi kuuluvat kysynnän hallinta, asiakaspalvelu, logistiikka, ostot ja laatu. Johdat 20 hengen asiantuntijaorganisaatiota Cloetta Suomen Turun toimistolla. Osallistut yksikön liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun tiiviissä yhteistyössä muun johdon kanssa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten toimitusketjun hallinnan kollegoidesi sekä kansainvälisen tuotanto-organisaation vastuuhenkilöiden kanssa. Sinulla on avainrooli konsernin S&OP-prosessissa sekä toiminnanohjausprosessien ja -järjestelmien kehittämisessä. Raportoit tehtävässä Cloetta Suomen toimitusjohtajalle ja toissijaisesti konsernin Supply Chain Director´ille.

Odotamme, että sinulla on 

  • tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto 
  • kokemusta ja näyttöjä toimitusketjun hallintaan liittyvistä johtamistehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • kyky hahmottaa kokonaisuuksia, vahvaa analyyttisyyttä ja päätöksentekokykyä
  • hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

    Toivomme sinun olevan johtajana inspiroiva muutoksen läpiviejä ja valmentaja, joka saa tiiminsä loistamaan. Näytät suunnan, osaat viestiä selkeästi tavoitteet, ohjata ja antaa palautetta. Fokuksesi pysyy tiukoissakin tilanteissa. 

Tarjoamme sinulle FMCG-alan näköalapaikan, monipuolisen, kehittyvän ja vastuullisen tehtäväkentän menestyvässä kansainvälisessä konsernissa sekä sitoutuneet, osaavat työkaverit. Uskomme, että töissä pitää olla myös hauskaa: otamme bisneksen vakavasti, mutta emme itseämme, sillä makeiset ovat iloinen asia! Tule osaksi makeaa huipputiimiämme!

Nykyaikainen toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä EduCityssä, Turun Kupittaan kampuksella, Joukahaisenkatu 7, 5.krs. 

Lisätietoja tehtävästä antaa AIMS International Finland, Senior Consultant David Nuutinen puh. +358 40778 3043 . Hän on tavoitettavissa parhaiten maanantaina 14.2. klo 16.00–18.00, tiistaina 15.2. klo 13.00–14.30 sekä keskiviikkona 16.2. klo 16.00–18.00.

Jos yllä oleva tehtäväkuvaus herättää intohimosi, asiakaslähtöinen kaupallinen ajattelutapa on sinulle luontaista ja tavoitteellisuus, yhdessä tekemisen meininki sekä osallistaminen kuvaavat johtamistapaasi, älä epäröi, vaan lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viipymättä ja viimeistään 23.2.2022 tämän

Hae työpaikkaa-painikkeen kautta
Jaa