Töihin Cloettalle

Oletko kokenut markkinoinnin osaaja, jonka vahvuuksia ovat kuluttajalähtöinen brändien johtaminen ja kaupallinen ajattelutapa ? Kiinnostaako sinua liiketoiminnan kannattavan kasvun aikaansaaminen kansainvälisessä toimintaympäristössä johtavien makeisbrändien parissa ja yhdessä alan huippuosaajien kanssa?

Haemme kuluttajamarkkinoinnin osaajaa johtamaan Suklaa & Snacks -tuoteryhmäämme.

MARKETING MANAGER

Mikäli sinulla on jo näyttöjä kuluttajalähtöisestä brändien johtamisesta, saatat hyvinkin olla etsimämme markkinointipäällikkö.

Tässä liiketoimintamme keskeisessä tehtävässä vastaat Cloetta Suomen valikoima- ja brändistrategioista, kaupallisesta vuosisuunnitelmasta ja markkinointiviestinnästä Suklaa & Snacks -kategorioiden osalta. Tehtävänäsi on tiimisi kanssa varmistaa Tupla, Royal ja Nutisal – brändien kasvu ja markkinaosuuden kehitys.

Kaupallisessa organisaatiossamme on mahtava joukko työhönsä sitoutuneita, osaavia ja aktiivisia cloettalaisia, joten pääset työskentelemään mukavien, rentojen ammattilaisten kanssa ja tietysti erinomaisten tuotteiden parissa. Teet tehtävässä tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Toimit innostavana esihenkilönä kahdelle Brand Managerille. Raportoit tehtävässä markkinointijohtajalle.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja jo kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuotta. Aiemmissa tulosvastuullisissa tehtävissäsi olet suunnitellut ja toteuttanut brändimarkkinointia laaja-alaisesti aina kuluttajatutkimuksesta valikoiman kehittämiseen ja markkinointiviestintään. Kuluttajalähtöinen brändien johtaminen ja kaupallinen ajattelutapa ovatkin vahvuuksiasi. Päivittäistavarakaupan toimintatavat ovat myös tulleet työurasi aikana sinulle tutuiksi.

Olet vahva vaikuttaja ja esiintyjä paitsi suomeksi myös englanniksi. Nautit nopeatempoisesta työympäristöstä ja ratkot mielelläsi kaupallisia haasteita tiimisi kanssa. Luonteeltasi olet positiivinen ongelmanratkaisija, analyyttinen ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia.  Fokuksesi säilyy tiukoissakin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle FMCG-alan näköalapaikan ja monipuolisen tehtävän menestyvässä kansainvälisessä konsernissa makeiden brändien parissa. Uskomme, että töissä pitää olla myös hauskaa: otamme bisneksen vakavasti, mutta emme itseämme, sillä makeiset on iloinen asia! Cloettan kulttuurissa korostuvat Fokusointi, Intohimo, Yhteispeli ja Ylpeys saavutuksistamme. Teemme töitä ammattimaisesti, mutta mailaa puristamatta. Tule osaksi makeaa huipputiimiämme!  

Uudet, modernit työtilamme Turun Kupittaan EduCityn kampuksella, Joukahaisenkatu 7, sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Työskentelemme hybridimallilla ja viikoittaiset etäpäivät ovat mahdollisia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 29.4. klo 14-16 ja 6.5. klo 9-11.

Jos yllä oleva työnkuvaus herättää intohimosi, tavoitteellinen yhdessä tekemisen meininki kuvaa toimintatapaasi ja tunnistat arvomme omiksesi sekä haluat olla omalta osaltasi siivittämässä huippubrändiemme menestystä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään ke 4.5. oheisen linkin kautta

Jaa