Töihin Cloettalle

Oletko juuri päättänyt opintosi ja valmis astumaan täysillä työelämään?
Tai olisiko vuoden parin työkokemuksen jälkeen aika ottaa jo seuraava urasteppi?

Tässä sinulle loistava mahdollisuus oman osaamisesi kehittämiseen makeassa organisaatiossa!

Avoin tehtävä Cloetta Suomen kaupallisessa organisaatiossa Turussa:

JUNIOR BUSINESS CONTROLLER

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja sen arvioitu kesto on vuoden 2021 loppuun.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja brändimarkkinoinnin ammattilaisten kanssa tuottamalla heidän käyttöönsä taloudellisia analyyseja sekä sparraten ja tukien päätöksenteossa varmistaaksemme liiketoiminnan kannattavan kasvun. Lisäksi olet mukana Business Controlling -tiimin tukena kuukausittaisessa tulos- ja ennusteraportoinnissa. Seuraat taloudellisten tavoitteidemme toteutumista ja tuotat analyyseja eri tuloslaskelman eristä niin Cloetta Suomen johdolle kuin konserniinkin.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen näköalapaikan kansainvälisen Fast Moving Consumer Goods (FMCG) -liiketoiminnan taloudelliseen johtamiseen. Pureudut niin eri asiakkuuksien kuin tuoteryhmien myyntiin ja kannattavuuteen, markkinointipanostuksiin sekä liiketoiminnan kuluihin. Pääset työskentelemään laajasti eri ihmisten kanssa ympäri organisaation. Uuden uutukainen toimistomme sijaitsee EduCityssä, Joukahaisenkatu 7. Toimiston lisäksi myös etätyö ja Teams-palaverit ovat osa arjen työtapaamme.

Odotamme sinulta intohimoa kuluttajabisneksen ymmärtämiseen. Haluat vaikuttaa ja tuoda lisäarvoa päätöksentekoon tuottamalla relevanttia taloudellista informaatiota. Toimit proaktiivisesti ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot. Nautit muiden kanssa sparrailusta ja tuot rohkeasti näkemyksiäsi esille ratkaisujen löytämiseksi. Haluat koko ajan kehittää työskentelyäsi ja työkalujamme. Sinulla on tehtävän soveltuva korkeakoulututkinto tai olet juuri valmistumassa. Hallitset Excelin erinomaisesti.

Kiinnostuitko? Ole nopea ja lähetä hakemuksesi ja CV:si meille 30.11.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella [email protected] Työ voi alkaa heti, kun sopiva tekijä on löytynyt.

Senior Business Controller Noora Lehtinen vastaa tehtävää koskeviin tiedusteluihin, pe 20.11. klo 9-11 ja ke 25.11. klo 9-11, puh. 040 8680 576.

Jaa