Töihin Cloettalle

Cloetta haluaa tuoda hymyn herkkuhetkiisi! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän myyntikentällä menestyvässä kansainvälisessä konsernissa sekä sitoutuneet, osaavat työkaverit. Uskomme, että töissä pitää olla myös hauskaa: otamme bisneksen vakavasti, mutta emme itseämme, sillä makeiset ovat iloinen asia! Tule osaksi makeaa huipputiimiämme!

MYYNTIEDUSTAJA – Lappeenranta, Imatra

Etsimme asiakasyrityksellemme Cloetta Suomi Oy:lle Myyntiedustajaa Kaakkois-Suomen alueelle.  Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja töiden aloitus sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole ripeä ja laita hakemus tulemaan pikaisesti!

Tehtävän kuvaus

Myyntiedustajan roolissa tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti Cloettan kaikkien tuotekategorioiden myynnistä ja menekinedistämisestä oman piirisi myymälöissä, joista valtaosa on K-Market-ketjun myymälöitä.

Tämän roolin oleellisimpia tehtäviä on huolehtia tuotteiden esille laitosta ja näkyvyydestä perushyllyssä, kassoilla ja kampanjapaikoilla sekä vastata Cloettan myyntipistekohtaisista sopimuksista ja tuotteiden myynnistä omassa piirissä.

Kehität yrityksen liiketoimintaa kasvattamalla Cloettan markkinaosuutta esimerkiksi etsimällä aktiivisesti uusia mahdollisuuksia lisämyynnin aikaansaamiseksi ja hyödyntämällä Cloettan myynnin seuranta- ja raportointityökaluja. Lisäksi työ sisältää etämyyntiä. Raportoit tehtävässä Aluekenttäpäällikölle.

Myyntiedustajan tehtävä on itsenäinen, mutta suinkaan yksin ei tarvitse olla. Tukenasi arjessa on esihenkilösi sekä kollegat valtakunnallisesti, ja tapaatkin heitä säännöllisesti mm. alueellisissa palavereissa.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta myyntityön edellyttämää itseluottamusta, myynti-intoa sekä halua saada aikaan tuloksia. Nautit muuttuvista tilanteista ja pystyt toimimaan nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Olet aikaansaava ja itsenäinen tekijä sekä säilytät sinnikkyyden haastavissakin tilanteissa ja kohtaamisissa.

Kuuntelet asiakasta ja pyrit luomaan asiantuntemukseen ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Sinulla on vahva halu kehittää Cloettan makeisliiketoimintaa hyödyntämällä olemassa olevia työkaluja ja ideoimalla uusia myyntimahdollisuuksia.  

Työ edellyttää omaa autoa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

  • kaupallinen koulutus esim. merkonomi tai tradenomi
  • vähintään 2–3 vuotta kokemusta päivittäistavarakaupasta ja/tai myynnistä
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • MS-Office-sovelluksien sujuva käyttökokemus (Excel, Outlook, Teams)
  • englannin kielen perustason taidot  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä itsenäistä työtä osaavien kollegojen kanssa. Pääset työskentelemään johtavien, tunnettujen brändien kanssa. Saat käyttöösi työterveyspalvelut sekä ePassin liikunta/kulttuuriedun. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka sopimuksen mukaan. Lisäksi korvaamme matkakulut.

Haku alkaa 18. maaliskuuta 2022 ja päättyy 31. maaliskuuta 2022, klo 23.59 
 
Jaa