Tuote- ja ainesosahaku
Tuote- ja ainesosahaku

Jenkki Hopeatoffee ja muut Cloettan kesäherkut

Kesän uutuuspurkka yhdistää kaksi makeismaailman klassikkotuotetta: Jenkin ja Hopeatoffeen. Jenkki Hopeatoffeessa legendaarinen, ainutlaatuinen lakritsitoffeen maku sekä hampaita hellivä ksylitoli muodostavat vastustamattoman parin. Vallitseva hyvinvointitrendi on lisäänyt ksylitolituotteiden kysyntää ja yhä useampi käyttää purkkaa makean mielitekoon karkin korvikkeena.

Hampaat rakastavat Jenkki Hopeatoffeeta
Herkullisen Hopeatoffeen makuinen Jenkki-ksylitolipurukumiuutuus nostaa hymyn huulille. Uutuus sisältää Jenkki-purukumien tavoin runsaasti hampaille terveellistä ksylitolia. Kuusi Jenkki Hopeatoffee –purukumia päivässä varmistaa suun hyvinvoinnin kannalta riittävän päivittäisen ksylitoliannoksen – ja miten hauskalla tavalla!

Cloetta Sprinkle Crunchy mango - pieni herkuttelusuklaa täynnä suuria makuja
Cloetta-suklaa haluaa piristää ja inspiroida suklaan ystäviä tarjoamalla maistuvia suklaaelämyksiä ja mielihuvitusta arjen keskelle. Cloetta Sprinkle -suklaalevyissä on aina runsaasti mielenkiintoista makua ja rakennetta. Cloetta Sprinkle Chuncy Mango–uutuuden makumaailmassa yhdistyvät suussa sulava maitosuklaa, herkullinen mango ja rapsahtava rakenne.

Tupla Roasted Corn – makeansuolainen ja rouskuva uutuus
Suklaapatukoiden suosikkibrändi Tupla tarjoaa aivan uudenlaisen makuelämyksen, jossa suolainen ja makea kohtaavat täydellisenä yhdistelmänä rouskuvassa rakenteessa. Makeansuolainen uutuus koostuu tutusta Tupla-kaakaonougatista joka on kuorrutettu herkullisella maitosuklaalla sekä paahdetuilla ja suolaisilla maissirouhepaloilla. Tuhti kingsize-kokoinen suklaapatukka antaa energiaa ja sopivasti suolainen uutuus vie pikkunälän tehokkaasti.

Aakkoset Emoji – kirpeän hedelmäinen kesäkarkkisekoitus
Kirjaimilla leikittely on ollut aina Aakkosten ytimessä, jo ensimmäisistä karkkipusseista vuodesta 1970 lähtien. Nyt Aakkoset tuo kirjaimilla leikittelyn tähän päivään: perinteisten kirjaimien sijaan karkit ovat emojeja tai digimerkkejä. Tuote yhdistää Aakkosten perinteen, kirjaimilla leikittelyn, sekä nuorten ykköstrendin, kirpeät karkit. Pussista löytyy kirpeiden karkkien vastapainona hedelmäisiä trendimakuja kuten mango, mustikka, aprikoosi ja greippi.

Läkerol Fizzy Cola Yummius – sallitumpaan arjen herkutteluun
Kirpeän kolan makuinen Läkerol Fizzy Cola Ymmius –karkkipastilli taltuttaa makeanhimon herkullisen sallitusti ja se on makeutettu mm. stevialla. Terveys- ja hyvinvointitrendi on kasvattanut sokerittomien pastillien myyntiä. Kuluttajat hakevat terveellisempiä ja vähempikalorisia vaihtoehtoja sekä suosivat pienempiä pakkauskokoja. Läkerol-karkkipastilleissa yhdistyvät optimaalisella tavalla pastillien ja makeisten hyvät puolet: pastillien intensiivinen maku ja sokerittomuus sekä makeisten isompi koko ja herkullinen makumaailma.

Cloettan herkkukesä alkaa toukokuussa, kun uutuudet saapuvat kauppoihin.

Ajankohtaista

  • Cloetta tekee ensimmäisenä yrityksenä Suomessa oman Snapchat-linssin

    Cloettan uutuuskarkki Crazy Face ottaa somen tuoreesti haltuun tekemällä ensimmä... LUE LISÄÄ
  • Räppäri Prinssi Jusuf debytoi seikkailumatkailusarjan juontajana

    Prinssi Jusuf haastoi suomalaisia seikkailumatkalle maailman ääriin sosiaalisen ... LUE LISÄÄ
ARKISTO