Maustetut ja kuivapaahdetut maapähkinät yhteisiin naposteluhetkiin

Maustetut ja kuivapaahdetut maapähkinät yhteisiin naposteluhetkiin

Maustettujen napostelupähkinöiden kulutus on reilussa kasvussa. Niitä nautitaan yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Nutisalin maustetuista jumbokokoisista maapähkinöistä on tarjolla kolme herkullista makua:

Nutisal Dry Roasted Mild Chili: miedolla chilillä maustettu

Nutisal Dry Roasted SourCream&Onion: raikas kermaviilin ja sipulin yhdistelmä

Nutisal Dry Roasted Sweet Honey: makean hunajainen maustekuorrutus

”Kuivapaahto-menetelmän ansiosta Nutisal-pähkinöissä korostuu pähkinän aito maku. Hyvä maku ja korkea laatu ovat menestyksemme kulmakiviä”, kertoo Cloettan tuoteryhmäpäällikkö Alexandra Rehnberg.

Nutisal-pähkinöiden salaisuus on ainutlaatuinen, vuosisatoja vanha kuivapaahto-menetelmä. Siinä pähkinät paahdetaan avotulella ilman öljyä. Kuivapaahto takaa pähkinöiden herkullisen ominaismaun ja rapean suutuntuman.

Uutuudet on pakattu uudelleensuljettaviin 200 g:n pusseihin.

Cloetta osti ruotsalaisen Alrifai Nutisal AB:n tammikuussa 2014. Kaikki tuotteissa käytetyt pähkinät paahdetaan, maustetaan, kuorrutetaan ja pakataan omalla tehtaalla Helsingborgissa.

Cloettan kesän uutuusmakeiset – jotakin vanhaa ja sopivasti uutta

Cloettan retrobrändi Leijona tekee näyttävän paluun karkkihyllyyn ja Jenkki-ksylitolipurukumissa maistuu jäätelökesä. Tuplan seikkailut puolestaan jatkuvat vaniljan makuisen patukan seurassa. 
Lehdistötiedotteet

Lauantai-pussin sisältö muuttuu

Lehdistötiedotteet

Irtokarkkien suosio jatkaa kasvua

Irtomakeisten suosio jatkaa edelleen kasvuaan koronan aiheuttaman notkahduksen jälkeen. Vahvat suosikkituotteet pitävät pintansa, vaikka uutuuksia kokeillaankin mielellään. Koko makeismarkkinan arvosta laskettuna irtomakeisten osuus on noin kymmenys.
Lehdistötiedotteet