Tuote- ja ainesosahaku
Tuote- ja ainesosahaku

Yritysvastuu

Cloettan yritysvastuu koostuu sosiaalisesta, taloudellisesta ja ympäristövastuusta, jotka ovat osa konsernin kaikkea toimintaa. Vastuullisuus näkyy toiminnassamme sekä paikallisesti että globaalilla tasolla toteutettavissa projekteissa.

Vastuullisuuden perustana ovat Cloettan ydinarvot: intohimo, yhteispeli, fokusointi ja ylpeys. Cloettan luomat eettiset periaatteet ohjaavat konsernin kaikkea liiketoimintaa ja kattavat koko arvoketjun aina raaka-aineiden hankinnasta loppuasiakkaaseen saakka.

Cloetta tunnustaa toiminnassaan YK:n Global Compactin kymmenen periaatetta, joita konserni edistää toimintamaissaan.

Vastuullisuusraportti

Cloettan vastuullisuusraportti on osa Cloettan vuosikertomusta. Vastuullisuusraportti on tehty Global Reporting Initiative (GRI) G3 -ohjeiston mukaisesti. 

Lue lisää Cloettan yritysvastuusta vuosikertomuksestamme

Yhteistyötä ympäristön hyväksi

Cloetta on aktiivinen useissa yhteistyöprojekteissa, joissa edistetään ympäristöä säästävää viljelyä sekä parannetaan viljelijöiden asemaa kehitysmaissa. Cloetta on mukana seuraavissa ympäristöhankkeissa:

  • Suklaa: Cloettan suklaatuotteissa on UTZ-merkintä. Maksamme jokaisesta suklaakilosta UTZ-järjestölle maksun, jonka se käyttää UTZ-järjestelmässä mukana olevien viljelijöiden hyväksi.
  • Palmuöljy: The Roundtable of Sustainable Palm Oil (RSPO) on sitoutunut tukemaan ympäristöä edistävää palmuöljyn tuotantoa ja käyttöä ympäri maailman. Cloetta maksaa tuottajille lisämaksun jokaisesta sellaisesta palmuöljy- ja palmuydinöljytonnista, joka on tuotettu RSPO:n laatimien ympäristö- ja vastuullisuusohjeiden mukaan.
  • Sokeriruoko: Cloetta on jäsenenä Bonsucrossa, joka edesautta kestävän kehityksen periaatteiden toteutumeista sokeriteollisuudessa.

Vastuu ympäristöstämme

Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia tekemällä järjestelmällistä ympäristö- ja laatutyötä.

Lue lisää

Vastuu työntekijöistämme

Työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Meille on tärkeää, että työympäristö on turvallinen ja työilmapiiri kannustava.

Lue lisää

Ksylitoli terveiden hampaiden asialla

Ksylitolituotteet ja muut terveellisemmät makeiset ovat olleet Cloettan erityisosaamista jo vuosikymmenten ajan. Cloetta on ksylitolituotteillaan ja -osaamisellaan terveiden hampaiden asialla.

Lue lisää