Tuote- ja ainesosahaku
Tuote- ja ainesosahaku

Cloetta työnantajana

Haluamme olla houkutteleva työnantaja, joka rekrytoi osaavia ihmisiä tarjoten heille mahdollisuuden osaamisensa kehittämiseen ja oppimiseen toinen toisiltamme.

Olemme tehneet määrätietoista työtä työyhteisömme kehittämiseksi. Tunnustukseksi tehdystä työstä sijoituimme 30 parhaan yrityksen joukkoon Great Place To Work / Suomen parhaat työpaikat -listauksessa vuosian 2012 ja 2014. Tavoitteemme on olla parhaimpien joukossa myös jatkossa!

Cloetta Suomi Oy:n palveluksessa on noin 180 työntekijää. Myynnin, markkinoinnin, tieto-, talous- ja henkilöstöhallinnon ihmiset työskentelevät nykyaikaisissa toimistotiloissa pääkonttorissa Turussa. Cloettan myyntikentän 80 tavararyhmäasiantuntijaa ja menekinedistäjää vastaavat tuotteiden ja kampanjoiden esillepanosta eri puolilla Suomea.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Voit lähettää avoimen työhakemuksen osoitteeseen sari.mannerjarvi@cloetta.fi . Säilytämme hakemuksia 2 kk:n ajan.

Peruukkiperjantai -teemapäivä Cloettalla.

Cloettan markkinoinnissa

Olen Alexandra Rehnberg, pähkinöiden ja suklaan tuoteryhmäpäällikkö. Vastaan tuoteryhmäni kasvusta, kannattavuudesta ja valikoiman kehittämisestä Suomessa.

Cloettan myynnissä

Olen Ari-Pekka Santala, päivittäistavarakaupan ulkopuolisista kanavista vastaava ketjupäällikkö, eli KAM.

Cloettan myyntikentällä

Nimeni on Eero Miettinen ja toimin tavararyhmäasiantuntijana Kuopion ja Joensuun alueilla. Vastaan Cloettan tuotteiden myynnistä, kampanjatoteutuksista ja esillelaitosta.