Skip To Content
FI

90 vuotta täyttävä Sisu-pastilli sytyttää suomalaiset

90 vuotta täyttävä Sisu-pastilli sytyttää suomalaiset
22.8.2018

Cloettan klassikkomakeisten Sisu-pastillin, Tupla-suklaapatukan ja Aakkoset-makeispussin uudet syysherkut hierovat makunystyröitä. Salmiakkinen Sisu Ruuti, lakritsinmakuinen Tupla Double Layer ja suklainen Aakkoset-pussi tuovat piristystä alkavaan syksyyn.

Sisu Ruuti – sähäkän pippurinen salmiakki

Suomen tunnetuin ja pidetyin pastilli Sisu täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Sen kunniaksi Sisu-pastilli ilmestyy kaupan hyllyille aivan uudenlaisessa muodossa. Sisu Ruuti -pastillissa on kova kuori, jauhemainen sisus ja makuna voimakas pippuri-salmiakki. Vahvan makuinen uutuuspastilli maistuu kaikille tymäkän salmiakin ystäville.

Lue lisään Sisu-pastillin historiasta www.sisulla.fi

Sisu Ruuti pippurisalmiakki 80g

Tupla Double Layer Liquorice – tuplasti lakritsin ja salmiakin makua

Tuplan uusi Double Layer Liquorice -kerrospatukka on tuhti ja rouhea suklaapatukka täynnä lakritsin ja salmiakin makua. Tuplasti kerroksia tuo tuplasti makua! Patukan sisus koostuu kuohkeasta kaakaonougatista, jonka seassa on suolaisia salmiakkikrispejä. Nougat-täytteen päällä on lisäyksenä herkullinen lakritsikerros. Patukka on kuorrutettu suussa sulavalla UTZ-sertifioidulla maitosuklaalla ja rapeilla riisikrispeillä.

Tupla Double Layer Liquorice 48g

Aakkoset Choco – suklainen herkkupussi

Vuodesta 1970 saakka markkinoilla ollut makeispussien klassikko Aakkoset siirtyy nyt suklaa-aikaan! Aakkoset-pussista löytyy kuluttajien toiveiden mukaisesti perinteikkäitä kestosuosikkeja, Aakkoset Hedelmää ja Sirkusta, sekä kahdenlaisia suklaakarkkeja. Täyssuklainen nappi on mukavan pureskeltava ja suklainen vaahtomakeinen sulaa ihanasti suuhun.Reilun kokoisesta pussista riittää jaettavaa kaverillekin! Aakkoset Choco -pussin suklaa on UTZ-sertifioitua ja vastuullisesti tuotettua. 

Aakkoset Choco 280g

1009069_Tupla+Double+Layer+Liquorice
1009069_Tupla+Double+Layer+Liquorice
1008716_Sisu+80g+Ruuti
1009398_Akkoset+Choco+280g