Skip To Content
FI

Aakkoset Marja ja muut Cloettan kesämakeiset

Aakkoset Marja ja muut Cloettan kesämakeiset
9.4.2019

Aakkoset Marja – marjamakuja luonnosta 
Aakkoset Marja on luonnollisen raikas sekoitus uudistuneeseen Aakkoset-tuoteperheeseen. Siinä yhdistyvät tunnettu brändi sekä suomalaisten rakastamat marjamaut: mustikka, vadelma, mansikka ja mustaherukka. Makeisten maut ja värit tulevat luonnosta, minkä lisäksi tuotteessa viehättävät sen pelkistetty tyyli sekä kotoisa makumaailma. Aakkoset-brändi antaa takuun hyvästä mausta ja näyttäytyy kuluttajille tuttuina timantteina. Täydellinen pussi makeanhimoon sekä itselle että yhdessä nautittavaksi. Kokeilemisen arvoinen myös Aakkoset Salmiakkiin yhdistettynä.
Aakkoset Marja 315g


Jenkki Professional Cool Peppermint auttaa pitämään hampaat luonnollisen valkoisina

Jenkki Professional -täysksylitolituotteet ovat luotettava ja helppo tapa pitää huolta itsestään ja hampaistaan. Uusi Jenkki Professional Cool Peppermint auttaa säännöllisesti käytettynä pitämään hampaat luonnollisen valkoisina ja samalla alentamaan reikiintymisen riskiä. Tuote sisältää hellävaraisesti puhdistavia ainesosia, jotka ehkäisevät värjäytymien syntyä kiillettä vahingoittamatta. Tuotteen puhdistavia ainesosia käytetään yleisesti myös hammastahnoissa. Viileän raikas piparmintun maku raikastaa hengityksen ja isompi purkkatyyny takaa tuotteen parhaan tehokkuuden.
Jenkki Professional Cool Peppermint 80g

Mynthon ZipMint Menthol Cola  – nopeaa raikkautta ja virkistystä
Mynthon ZipMint on tehokas, nopeasti hengityksen raikastava pastilli. Pastillin virkistävä menthol ja taskuun sopiva, kestävä rasia kulkee helposti mukana ja tarjoaa lisää varmuutta aina kun tarvitset sitä eniten. Uusi raikas cola-maku houkuttelee erityisesti nuorempia kuluttaja. Kaikki Mynthon ZipMint -pastillit ovat sokerittomia, sillä enemmistö kuluttajista suosii sokerittomuutta raikastavissa pastilleissa.
Mynthon ZipMint Menthol Cola 30g

Malaco Suosikit Hedelmä – hedelmäkarkkien ystäville
Suosikit-sarjan hedelmäkarkkipussi uudistuu ja saa entistä herkullisemman sisällön. Pussista löytyy kahdeksan erilaista hedelmämakua hauskan hymynaaman, vaahtoperhosen ja pehmeän kalan muodossa. Monipuolinen ja helppo valinta hedelmäkarkkien ystäville. Ei kirpeitä karkkeja joukossa.
Malaco Suosikit Hedelmä 230g

Lauantai-karkkiaski – pientä hyvää karkkipäiväksi
Lauantai on koko perheen suosikkibrändi. Se on makeisklassikko, johon liittyy paljon positiivisia muistoja jo vuosikymmenien ajalta. Uudessa Mini Lauantai -karkkiaskissa on pieniä ja pehmeitä hedelmäkarkkeja, jonka maut ovat lapsiraadin valitsemat. Pakkauksessa seikkailevat uudet Lauantai-perheen lapset. Rasia on uutuutena myös tutussa Lauantai-karkkipussissa.
Mini Lauantai 20g

Aakkoset Marja
Aakkoset Marja
Jenkki Pro cool peppermint
TV Mix 325g Hedelmä
Mynthon Zipmint cola