Skip To Content
FI

Jenkki Enjoy Aakkoset – klassikko jo syntyessään

Jenkki Enjoy Aakkoset – klassikko jo syntyessään
28.1.2019

Jenkki Enjoy Aakkoset -purukumissa yhdistyvät kahden ikonisen brändin parhaat ominaisuudet: Aakkoset-karkin maku ja muoto sekä Xylitol Jenkki -purukumin terveellisyys.

Jenkki Enjoy Aakkoset -purukumissa yhdistyvät kahden ikonisen brändin parhaat ominaisuudet: Aakkoset-karkkien maku ja muoto sekä Xylitol Jenkki -purukumin terveellisyys. Se on markkinoiden monipuolisin purukumisekoituspussi, josta löytyvät kuluttajien valitsemat Aakkoset-maut: appelsiini, tuttifrutti ja salmiakki. Jenkki Enjoy Aakkoset on hyvä vaihtoehto karkin korvikkeeksi ja terveelliseksi jälkiruuaksi aina ateria jälkeen.

Jenkki Enjoy Aakkoset, 70 g

Sisu Roihu – pastilli, jossa on potkua

Sisu-uutuudet on kehitetty puhuttelemaan pastillien ystävien uutta sukupolvea sekä makumaailmaltaan että pakkaukseltaan. Sisu Roihu on salmiakkikiteillä päällystetty tiukka Sisu-pastilli. Makeisista tuttu, voimakas kidepäällyste on aivan uutta pastilleissa. Sisu Roihu ei jätä ketään kunnon salmiakinystävää kylmäksi!

Sisu Roihu, 70 g

Hyvää Makumaasta Original – vähäsokerisempi vaihtoehto omaan herkkuhetkeen

Cloetta ottaa vastuuta kuluttajien hyvinvoinnista tarjoamalla kuluttajille vähäsokerisia vaihtoehtoja tutuista makeispussituotteista. Hyvää Makumaasta Original sisältää 30 % vähemmän sokereita kuin vastaava tavallinen makeispussi, mutta siinä on tuttu hyvä maku! Sokereita on korvattu pääasiassa makeutta tuovilla kuiduilla. Uutuuspussi sopii kaikille, jotka kaipaavat vaihtoehtoja kevyempään herkutteluun.

MINI Hyvää Makumaasta Original -30 % vähemmän sokeria, 120 g

PusPus – mansikkainen pikkuherkku karkkinälkään

PusPus-patukka on ihastuttavan raikas, mansikanmakuinen täytelakritsi pieneen makeannälkään. Se täydentää Cloettan tuttua Bis-Suku-Mint -täytelakuperhettä. Pikkuherkku palvelee tämänhetkistä terveys- ja hyvinvointitrendiä, jossa kuluttajat suosivat pienempiä kertaostoksia makeisissa. PusPus maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin!

Puspus-täytelakritsi, 14 g

TV Mix Hedelmä – monipuolinen hedelmäsekoitepussi

Monipuolinen TV Mix -sekoitepussi hemmottelee hedelmäkarkkien ystäviä. Pussista löytyy kuusi erilaista suosikkikarkkia ja monta erilaista makua, rakennetta ja muotoa. On hedelmäisiä viinikumeja, kolaa, pehmeää vaahtoa ja rapeaa omppulakua. Selkeä nimi ja sisällöstä viestivä väritys helpottavat ostamista. Reilun kokoisesta pussista riittää herkuteltavaa jaettavaksi koko perheelle tai ystäville.

TV Mix Hedelmä, 325g

TV Mix 325g Hedelmä
TV Mix 325g Hedelmä
Sisu 70g Roihu
PusPus 14g
Jenkki Enjoy 70g Aakkoset
Liitteet & linkit