Skip To Content
FI

Toffeeta, suolaisenmakeaa ja tehoraikkautta – Cloettan syysherkut

Toffeeta, suolaisenmakeaa ja tehoraikkautta – Cloettan syysherkut
5.9.2016

Toffeiset Klassikkohyvä-uutuuspussit nautinnolliseen herkkuhetkeen
Herkulliset Klassikkohyvä- toffeet tarjoavat arkipäivän luksusta kauniissa pakkauksessa. Herkullinen toffee on tapa palkita itsensä ja irrottautua hetkeksi arjen yläpuolelle. Makeiset on suunniteltu aikuiseen makuun ja pakattu uudelleensuljettavaan pussiin.

Klassikkohyvä Lumitoffee: täytteellinen toffeepallo, makuina karamelli-toffee ja mansikka-kerma Klassikkohyvä Aitotoffee: yksittäiskääritty toffee, makuina toffee ja suklaa
Klassikkohyvä Fudgetoffee: kaksoismaku duo-toffee, makuina vanilja-suklaa ja vanilja-cappuccino

Tupla+ -proteiinipatukka tarjoaa makua ja kuitupitoista energiaa treeniin
Tupla+ -urheilupatukoissa yhdistyvät herkullinen maku sekä terveellinen ravintosisältö. Tupla-urheilupatukat koostuvat aina laadukkaista raaka-aineista ja ne on kuorrutettu herkullisella UTZ-sertifioidulla maitosuklaalla. Tupla+ Protein Salty Caramel -proteiinipatukka sisältää runsaasti kuitua ja vähemmän sokeria kuin monet muut markkinoilla olevat proteiinipatukat. Proteiini auttaa palautumaan urheilusuorituksen jälkeen. Proteiinipatukassa proteiinin pääasiallinen lähde on laadukas heraproteiini. Tupla+ -urheilupatukat on tarkoitettu jokaiselle aktiivisesta elämästä nauttivalle kuluttajalle, joka haluaa syödä terveellisemmin mutta silti nauttia joka palasta. Ne sopivat loistavasti myös välipalaksi sekä matkalle mukaan.

Xylitol-Jenkki Enjoy Suolainen Kinuski – trendimaku nyt purukumihyllyssä
Jenkki Enjoy-purukumit ovat makean mielitekoon tarkoitettuja tuotteita, joissa on erityisen herkullinen maku.Suomen ensimmäinen suolaisenmakea ksylitolipurukumi puhuttelee ennakkoluulottomia, kokeilunhaluisia kuluttajia. Näitä herkkusuita löytyy erityisen paljon nuorista kuluttajista.

Xylitol-Jenkki Ksylitolisydän Suolainen Kinuski –purukumi on täytteellinen ksylitolipurukumi. Sen purukumintyynyssä on puhdas ksylitolisydän ja kevyt ksylitolihuntu palan pinnassa. Pehmeä tyyny ilman kovaa raepintaa saa täytteen erottumaan paremmin suussa. Korkea ksylitolipitoisuus (51 % painosta) auttaa pitämään hampaat terveinä ja hymyn huulilla!

Jenkki Herra Hakkarainen -täysksylitolipastillin uutuusmakuna mieto mustikka
Herra Hakkaraisen täysksylitolipastilli on monen lapsen ensimmäinen ksylitolituote. Näiden tuotteiden avulla lapsi oppii ksylitolituotteiden säännöllisen käytön. Miedon makuiset täysksylitolipastillit sulavat helposti suuhun, joten ne käyvät aivan pienillekin lapsille. Uutuuspastillissa on lisäksi D-vitamiinia, jota suomalaiset lapset yleensä saavat liian vähän. Herra Hakkaraisen uutuuspastillin mustikan maku on luonnosta, eikä sen valmistuksessa ole käytetty keinotekoisia väriaineita.

Sinkkiä sisältävä Mynthon Cool Mint -purukumi tehoraikastaa hengityksen
Suun ja hengityksen raikastaminen on tärkein syy syödä purukumia. Mynthon Cool Mint –purukumi sisältää sinkkiä, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkiyhdisteitä ja raikastaa hengityksen tehokkaasti. Samalla kun purukumi raikastaa suun sen sisältämä ksylitoli pitää huolta hampaista. Cool Mint on yksi suosituimpia Mynthonin pastillimakuja, ja raikas aniksen ja mentholin makuinen Mynthon-purukumi tarjoaakin uudenlaisen makuvaihtoehdon purukumihyllyyn.

Mynthon Xylitol Eucalyptus suun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
Ksylitolipastillien suosio on kasvanut viime vuosien aikana yleismaailmallisen terveys- ja hyvinvointitrendin myötä. Mynthon Xylitol -pastillit takaavat suun kokonaisvaltaisen raikkauden ja tekevät lisäksi hyvää hampaille. Pastillien sisältämä ksylitoli katkaisee happohyökkäyksen ja auttaa pitämään hampaat terveinä.Mynthon Xylitol eucalyptus –pastilleissa on lisäksiB-vitamiinia ja kalsiumia, jotka yhdessä ksylitolin kanssa tehostavat pastillin vaikutusta suun hyvinvointiin.

Halloween Mix - hurja halloween-herkku
Syksyn kauhujuhla, halloween on yksi kovimmin kasvavista minikausista ja sitä vietetään Suomessa yleensä lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Cloettan Halloween Mix tarjoaa jaettavan herkkupussin kauhukarkkien ystävälle. Siitä löytyy halloween-teemaisia hedelmäisiä viinikumeja sekä tummempia salmiakin makuja. Uskallatko maistaa veristä sormea, punaista lepakkoa tai hurjaa pääkalloa?


1005870_Herra Hakkaraisen_T+ñysksylitolipastilli 45g_Mustikka   D-vit
1005870_Herra Hakkaraisen_T+ñysksylitolipastilli 45g_Mustikka   D-vit
1005871_Mynthon Xylitol 31g_Eucalyptus   B-vit_Kalsium
1007091_Tupla  protein 55g Salty Caramel
1007092_Mynthon Fresh Breath 44g Cool Mint
Liitteet & linkit