Skip To Content
FI

Cloettan talven uutuusmakeisissa maistuvat sitrus, salmiakki ja ksylitoli

Jenkki Original Citrusmix banneri
18.11.2022

Halusitpa sitten ksylitolin raikkautta, täyteläistä suklaata, kirpeää viinikumia tai tymäkkää salmiakkia, tätä kaikkea tarjoavat Jenkki-, Aakkoset-, Sisu- ja Royal-uutuudet.

Jenkki Original Citrusmix-purukumi maistuu sitruunalle ja mintulle
Jenkki Original Citrusmix on herkullisen sitruksinen ksylitolipurukumiuutuus, jossa yhdistyvät raikkaat maut, sitruuna, minttu ja eukalyptus. Pureskele kahta Jenkki-purukumia 5-20 minuutin ajan syömisen tai juomisen jälkeen viisi kertaa päivässä, niin saat ravitsemussuositusten mukaisen määrän ksylitolia. Kaikilla Jenkki Original -purukumeilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Original Citrusmix -ksylitolipurukumi 100 g

Jenkki Original Cool Mint -pastilli – raikasta huolenpitoa hampaillesi
Jenkki-pastilliperhe laajenee sokerittomalla, pehmeän pureskeltavalla cool mint -uutuudella. Minttumaut ovat ksylitolipastillien suosikkeja ja ne maistuvat erityisesti vanhemmille kuluttajille. Ksylitoli auttaa pitämään huolta hampaista ja sokerittomien pastillien nauttiminen edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä. Syömällä päivittäin 8 Jenkki-ksylitolipastillia varmistat ravitsemussuosituksen mukaisen ksylitolimäärän.
Jenkki Original Cool Mint ksylitolipastilli 50g

Sisu Ruletti – jännittävä yhdistelmä sitruunaa ja salmiakkia
Sisu Ruletti Sitruspippuri&Salmiakki on elämyksellinen kahden pastillin uutuussekoitus. Pakkauksen takana oleva aukko toimii rulettina, joten voit antaa rasian valita maistatko sitruspippurin vai salmiakin makuista pastillia. Pastillissa on makuhermojen kanssa leikittelevä rakenne: rapea kuori kätkee sisäänsä pehmeän arabikumisisuksen.
Sisu Ruletti Sitruspippuri&Salmiakki -pastilli 47g

Aakkoset Kirpeä&Makea – klassikkomakuja kirpeällä twistillä
Aakkoset Kirpeä&Makea tuo suosittuun Aakkoset-tuoteperheeseen kaivatun kirpeän variantin. Pussi sisältää sekoituksen Aakkoset-pusseista tuttuja klassikoita lempeän kirpeinä makeisina; Sirkus Aakkosia, Hedelmä Aakkosia ja minikokoisia Salmiakki Aakkosia. Uusi vegaaninen resepti takaa karkeille miellyttävän pehmeän ja helposti syötävän rakenteen. Maistuu niin nuorisolle kuin varttuneemmillekin!
Aakkoset Kirpeä&Makea -makeispussi 280g

TV Mix Shuffle – täydellinen viikonlopun karkkipussi perheen nuorisolle
TV Mix Shuffle -karkkipussi tarjoaa monipuolisen sekoituksen herkullisia makuja, hauskoja muotoja ja erilaisia rakenteita. Mukana on irtokarkkihyllyn suosikkeja: makeita, kirpeitä ja rouskuvia herkkuja, hedelmää ja salmiakkia. Mukana myös eksoottisempiakin hedelmämakuja, kuten granaattiomena, persikka ja vesimeloni sekä laku-nomppanappi. Reilun kokoisesta pussista riittää jaettavaa kaveriporukallekin.
TV Mix Shuffle -makeispussi 340g

Royal Hasselpähkinä – täyteläinen suklaanautinto
Royal Paahdettu Hasselpähkinä -suklaalevy sisältää täyteläistä maistosuklaata ja paahdettua hasselpähkinärouhetta. Se on herkullinen makunautinto, jossa suklaalevyn palojen muoto ja maku synnyttävät omanmakuisen kokonaisuuden. Kaikki Royal-suklaalevyt on valmistettu vastuullisesti tuotetusta Rainforest Alliance -sertifioidusta kaakaosta.
Royal Hasselpähkinä -suklaalevy  190 g

Kaikki uutuudet saapuvat kauppoihin tammikuun alussa.

Jenkki Original Citrusmix 100g
Jenkki Original Citrusmix 100g
Jenkki-pastilli cool mint 50g
Sisu Ruletti Sitruspippuri Salmiakki 47g
Aakkoset Kirpeä Makea 280g