Skip To Content
FI

Cloettan tammikuun uutuusmakeiset

Cloettan tammikuun uutuusmakeiset
2.1.2018

Raikasta omenapurkkaa, edullisia sekoitepusseja ja pientä hyvää aikuiseen makuun on tarjolla Cloettan talven uutuusmakeisissa.

Jenkki Professional Apple Fresh – koko suun hyvinvointiin
Täysksylitolipurukumia ostetaan varmistamaan suun ja hampaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jenkki  Professional Apple Fresh -täysksylitolipurukumi sisältää B3-vitamiinia, joka edistää limakalvojen pysymyistä normaaleina. Raikas omenan maku ja normaalia isompi tyynykoko tuovat mukavaa vaihtelua Jenkki Professional -tuoteperheeseen. Neljä purkkatyynyä päivässä riittää varmistamaan suositellun päivittäisen ksylitolimäärän.
Jenkki Professional Apple Fresh -täysksylitolipurukumi 80 g

Malaco Suosikit -sekoitepussit hintatietoisille
Malaco Suosikit on neljän makeispussin tuoteperhe maistuvia ja edullisia peruskarkkeja. Niihin on valikoitu suosituimpia Malaco-karkkeja ja pussit on nimetty selkeästi makuvaihtoehtojen mukaan.

Malaco Suosikit Hedelmäsekoitus 230 g sisältää nimensä mukaisesti monipuolisen sekoituksen eri hedelmien makuisia viinikumimakeisia ja kirpeitä karkkeja.
Malaco Suosikit Kirpeä Hedelmä 220 g on monipuolinen sekoitepussi kirpeitä vaahtosieniä ja kirpeitä hedelmäkarkkeja.
Malaco Suosikit Hedelmä-Salmiakki 230 g on laadukas perussekoite suosittuja salmiakki- ja hedelmäkarkkeja.
Malaco Suosikit Suolainen Salmiakki 230 g on pussi vahvaan salmiakkiin mieltyneelle sisältäen suolasokeroituja salmiakkimakeisia ja lakritsia.

Polly Kick – herkullinen yhdistelmä suolaista ja makeaa
Polly-makeiset ovat vaahtotäytteisiä karkkirakeita, joiden kuorrutteen ja täytteen maut vaihtelevat. Polly Kick on kolmen eri makuisen ja värisen vaahtokarkin sekoitus. Se sisältää Kick-patukasta tuttua mustaa, suolaista lakritsia, vaaleanpunaista vadelmalakritsia ja maitosuklaakuorrutteista toffeevaahtokarkkia. Mukava makean ja suolaisen kombo!
Polly Kick -makeispussi 150 g

Mynthon Original Cola – sokerilla makeutettu raikastuspastilli
Luonnollisemmat makeutusaineet ovat pastilleissakin nousset entistä varteenotettavammaksi vaihtoehdoksi. Mynthon-pastillivalikoma laajenee colan makuisella, sokerilla makeutetulla tuotteella. Herkullinen uutuusmaku, jossa yhdistyvät makea cola ja raikas menthol.
Mynthon Original Cola 85 g

Banaanitoffee – pientä hyvää aikuiseen makuun
Kuluttajat ovat toivoneet pikkumakeisiin hedelmämakuja. Nyt Hopeatoffee- ja Tsinuskitoffeepatukoiden rinnalle tulee ihastuttava Banaanitoffeepatukka. Se vastaa terveys- ja hyvinvointitrendiin, jossa kuluttajat suosivat pienempiä kertaostoksia makeisissa. Herkullinen banaanitoffee on tarkoitettu erityisesti aikuisten omaan herkutteluhetkeen! Patukka on pakattu houkuttelevaan, retrohenkiseen kääreeseen.
Banaanitoffee 14 g

PNG-kuva_1004934_Jenkki Pro_Fresh Apple 80g
PNG-kuva_1004934_Jenkki Pro_Fresh Apple 80g
PNG-kuva_1007464_Polly Kick 150g
PNG-kuva_1008715_Mynthon 85g Cola
PNG-kuva_1008955_Banaanitoffee 14g