Skip To Content
FI

Cloettan kesämakeiset

Cloettan kesämakeiset
4.4.2017

Icepop-purkkaa, kirpeitä makuja ja äärimmäistä raikastausta. Tätä kaikkea tarjoaa Cloetta karkkikesä.

Jenkki Enjoy Icepop tuo kesän kielelle
Jenkki Enjoy on tuotesarja herkullisia, mielenkiintoisia purukumeja makean mielitekoon. Enjoy-purkan käytössä korostuvat vaihtelunhalu ja uutuudenviehätys. Koko tuotesarja saa kesällä uuden, iloisen ilmeen osana Jenkin pakkausuudistusta.

Kesän purkkauutuudet, Jenkki Icepopit, ovat saaneet inspiraationsa herkullisista mehujäistä. Ensimmäistä kertaa hedelmäpurkan mehukkuuteen yhdistyy raikas, kylmä maku sekä uudenlainen suutuntuma – kuin puraisu mehujäätä! Hedelmänmakuiset Icepop-purukumit jättävät raikkaan jälkimaun ja viileyden suuhun.

Jenkki Icepop mango-lemon 70 g: herkullista mangon makeutta, joka vaihtuu sitruunan raikkauteen
Jenkki Icepop raspberry-lime 70 g: makea vadelmaa täydennettynä viileällä limellä

TV Mix Örkit – pussi täynnä syötävän hyviä ötököitä
Isot ötökät, inhat käärmeet, mustat rotat ja hurjat krokotiilit ovat vallanneet kesän TV Mix-uutuuspussin! TV Mix Örkit on jättikokoinen koko perheen sekoitepussi, jossa on helppoja suosikkimakuja leikkisinä suurempina karkkeina. Se sopii erityisesti perheille, joissa alakouluikäisiä lapsia. TV Mix Örkit on karkkipussi täynnä herkullista hedelmää, venyvää vaahtoa ja suosikkisalmiakkia - jokaiselle jotakin!
TV Mix Örkit 420 g

TV Mix Kirpeä -makeisrasia mukaan mökille, kesäbileisiin, reissuun…
Kesän toinen TV Mix uutuus on makeisrasia täynnä neljän eri kirpeysasteen hedelmämakeisia. Kirpeä makumaailma on edelleen kasvava trendi makeisissa. Tv Mix Kirpeä on suunnattu lapsiperheille, joissa on yläkouluikäisiä ja vanhempia lapsia. Sopii hyvin tarjoiluksi kesäbileisiin isommallekin porukalle. Huomaa kirpeysmittari rasian kyljessä!
TV Mix Kirpeä 600 g

Crazy Face Extreme Bullets – hullun kireitä makuja!
Crazy Face on nuorten oma extreme-makeistuotesarja, joka perustuu äärimmäisiin makuelämyksiin. Nämä maut saavat taatusti naamasi vääntelemään! Crazy Face bullets –pussit sisältävät jauhetäytteisiä bonbon-makeisia. Jokaisessa kolmessa pussissa on kaksi eri makuista tajunnan räjäyttävää makeiskuulaa.
Crazy Face Sour 60g: kirpeää sitruunaan ja omenaa
Crazy Face Salty 60g: suolaista salmiakkia ja toffeeta  
Crazy Face Fizzy 60g: kirpeää colaa ja kuplivaa fizzy-karkkia

Mynthon Zipmint – tehokas pikaraikastaja
Mynthon ZipMint on pienikokoinen, nopeasti hengityksen raikastava sokeriton pastilli. Pastillin pieni koko ja taskuun sopiva pieni rasia tarjoavat nopeaa ja huomaamatonta hengityksenraikastusta missä ja milloin tahansa. Uutuusmaku on yhdistelmä salmiakkia, lakritsia sekä raikastavaa mentholia. Mynthon Zipmint –pastillit puhuttelevat erityisesti nuoria ja moderneja kuluttajia.
Mynthon Zipmint Menthol-Salmiakki 30g

Läkerol Classic -kesämaut
Edelleen voimistuva hyvinvointi- ja terveystrendi kiihdyttää pastillikategoriaan kasvua. Mahdollisuus annoskontrolliin ja sokerittomuus tekevät pastilleista sopivia herkkuja aikuisemmalle kohderyhmälle. Läkerolin kesän uutuusmaut ovat tumma ja voimakkaan lakritsinen mesimarja-lakritsi sekä kesäisen herkullinen mansikka-lime. Myynnissä rajoitetun ajan.
Läkerol Blackberry Licorice ja Läkerol Strawberry Lime 25 g

Lisätiedot ja tuotenäytteet:
Marja Piironen, viestintäpäällikkö
puh. 040 527 4485
marja.piironen@cloetta.fi

Läkerol Blackberry Licorice 25g
Läkerol Blackberry Licorice 25g
Mynthon Zipmint Salmiakki 30g
Jenkki Enjoy 70g Raspberry-Lime Icepop
Crazy Face Salty 60g