Skip To Content
FI

Sisu Hehku ja muut Cloettan uutuudet

Sisu Hehku ja muut Cloettan uutuudet
19.1.2017

Sisu Hehku on sokerilla makeutettu, tymäkkä Sisu-pastilli isossa rasiassa. Sisu Hehku saa makunsa täyteläisestä lakritsista ja ripauksesta chiliä, joka saa makuhermot syttymään. Pastillissa on myös aavistus tuttua Sisu-aromia.

Sisu Hehku – sytytä sisusi chilillä
Sisu Hehku on sokerilla makeutettu, tymäkkä Sisu-pastilli isossa rasiassa. Sisu Hehku saa makunsa täyteläisestä lakritsista ja ripauksesta chiliä, joka saa makuhermot syttymään. Pastillissa on myös aavistus tuttua Sisu-aromia. Sisu Hehku sytyttää erityisesti nuoret miehet, mutta on jokaisen Sisu-asennetta omaavan nimikkopastilli. Myös Sisu Hehku -pastillin pakkaus on suunniteltu puhuttelemaan nimenomaan nuorempaa kohderyhmää.

Perjantai on täynnä hyvää!
Perjantai-makeispussi on jokaisen teinin unelmapussi, klassisen Lauantai-pussin isoveli. Se on Lauantaita rohkeampi ja sen makumaailma on astetta voimakkaampi. Perjantai-pussi sisältää käärittyjä ja käärimättömiä makeisia: hedelmäisiä viinikumeja, salmiakkia, kirpeitä Fizzypop-karkkeja, suklaata ja salmiakkitikkarin. Isompi pussikoko takaa sen, että pussin voi helposti jakaa kavereiden kanssa - vaikka perjantai-iltana.

Läkerol Dents Raspberry-Lemongrass – raikas terveysherkku hampaillesi
Läkerol Dents -ksylitolipastilleilla on vankka jalansija pastillimarkkinalla; ne auttavat hampaiden hyvinvointiin ja makenhimon tyydyttämiseen.Läkerol Dents Raspberry-Lemongrass -pastillien makumaailma on yhdistelmä raikasta sitruunaruohoa ja herkullista vadelmaa. Pastilleihin on lisätty myös kalsiumia ja B-vitamiinia. B-vitamiini edesauttaa limakalvojen ja kalsium hampaiden pysymistä normaaleina.Läkerol Dents isojen rasioiden sulkemismekanismi on uudistettu, minkä ansiosta rasiat pysyvät paremmin kiinni.

Cloetta Sprinkle Sparkly strawberry – uskallatko ihastua?
Cloetta-suklaalevyt ovat juuri sopivan kokoisia omaan nautiskeluhetkeen, pieni hyvä hetki arjen keskellä. Cloetta-levyt ovat aina suklaata ja jotain muuta hyvää, herkullisia sekoituksia, makua ja rakennetta: tuttuja makumaailmoja uudella tavalla tarjoiltuna. Cloetta Sprinkle Sparkly strawberry -suklaalevyssä kuivatut mansikanpalat sekä poksahtelevat karkkirakeet kietoutuvat täyteläiseen maitosuklaaseen. Uutuudessa, kuten kaikissa muissakin Cloettan suklaatuotteissa, on vastuullisuudesta kertova UTZ-sertifikaatti. Sertifiointi kertoo, suklaaseen käytetty kaakao on tuotettu vastuullisesti ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien.

Polly Mint – kolme eri minttumakua samassa pussissa
Polly-makeiset ovat vaahtotäytteisiä karkkirakeita, joiden kuorrutteen ja täytteen maut vaihtelevat. Polly Mint on kolmen eri makuisen ja värisen vaahtokarkin sekoitus. Se sisältää maitosuklaakuorrutteista päärynäminttua, valkosuklaakuorrutteista polkkamintiä sekä mintulla maustettua tummaa suklaata.

1007685_L+ñkerol Dents 85g Raspberry Lemongrass
1007685_L+ñkerol Dents 85g Raspberry Lemongrass
1007606_Perjantai 250g
1005951_Polly 150g Mint
1005875_Cloetta Sprinkle 75g Sparkly Strawberry