Skip To Content
FI

Cloettan makeat joulu-uutuudet

Cloettan makeat joulu-uutuudet
17.9.2020

Cloettan uudet jouluherkut vievät kielen mennessään. Tarjolla on jakaiselle jotakin; Talvimustikka-konvehti suklaan ystäville, klassikkokarkki Aakkoset lahjarasiassa ja gluteeniton The Jelly Bean Factory Festive Mix jouluisissa karkkimauissa.

Talviklassikon uusi mustikkainen kaveri

Mauri Kunnaksen rakastetuilla Koiramäki-hahmoilla kuvitettu Talvi-konvehti saa rinnalleen uuden mustikkaisen kaverin. Talvimustikka on joululta maistuva, nuorekas ja erilainen suklaakonvehti, jonka sisältä löytyy aitoa mustikkaa.
Talvimustikka -suklaakonvehti 270 g

Aakkoset-lahjapakkaukset - rakastettu makeisklassikko ensimmäistä kertaa joulutuotteena

Yksi Suomen tunnetuimmista makeisista laajenee kausiin ja tuo vaihtelua suklaiseen valikoimaan. Aakkoset 50-vuotisjuhlavuoden huipennus ovat Aakkoset-lahjatuotteet. Korkealaatuisissa 400 g:n pakkauksissa on erottuva brändi-ilme. Kaksi erilaista makua: ikisuosikki Aakkoset Sirkus ja juhlavuoden uutuus Aakkoset Salmiakkisekoitus.
Aakkoset Sirkus -lahjapakkaus 400 g
Aakkoset salmiakkisekoitus -lahjapakkaus 400 g

The Jelly Bean Factory – jouluinen karkkikimara

Vahvistamme joulunmakeisten valikoimaa tarjoamalla myös gluteenittoman ja gelatiinittoman jouluherkun. The Jelly Bean Facory Festive Mix Xmas sisältää kahdeksan erilaista herkullista makua jouluisissa väreissä. Makuina löytyvät kookos, vesimeloni, omena, vanilja, sitruuna-lime, vadelma, karpalo-omena ja mansikka.

The Jelly Bean Factory Festive Mix Xmas 225 g

The Jelly Bean Factory x-mas box hires.jpg
The Jelly Bean Factory x-mas box hires.jpg
Talvimustikka Mustikka hires.jpg
Aakkoset Sirkus 400g giftbox hires.jpg
Aakkoset Salmiakkisekoitus 400g giftbox hires.jpg