Skip To Content
FI

Cloettan kesän uutuusmakeiset

Cloettan kesän uutuusmakeiset
26.4.2021

Joko olet maistanut Cloettan kesäuutuuksia? Herkullisia makutäytteisiä Jenkki Enjoy -purukumeja tai greipinraikkaita Mynthon ZipMint -pastilleita? Entä miltä kuulostaa maailman ensimmäinen Aakkoset-karkki, jonka pääraaka-aineena on hedelmä?

Jenkki Enjoy -purkkauutuudet tuovat kesän tullessaan
Jenkki Enjoy -purukumit sopivat erinomaisesti makean mielitekoon ja hellivät samalla hampaita. Jännittävä makutäyte vie elämyksen uudelle tasolle. Makeat herkkumaut sopivat koko perheelle: sweet liquorice lakritsimakujen ystäville ja toffeinen caramel mint karkkimakujen ystäville. Ksylitolipurukumien herkulliset maut houkuttelevat nauttimaan niitä jälkiruuaksi aina aterian jälkeen.
Jenkki Enjoy Sweet liquorice 70g
Jenkki Enjoy Caramel mint 70g

Aakkoset Aito & Hedelmäinen – karkki vai hedelmä?
Aakkoset-uutuudet tuovat makeishyllyyn jotakin täysin ainutlaatuista: se on maailman ensimmäinen karkki, jonka pääraaka-aineena on hedelmä. Aakkoset Aito ja Hedelmäinen -pussit sisältävät 50 % hedelmää, mikä antaa makeisille raikkaan ja luonnollisen hedelmäisen maun. Molemmat uutuudet ovat vegaanisia, gluteenittomia ja sisältävät vain luontaisia aromeja.
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Puutarha -pussissa maistuvat punainen omena, päärynä, mansikka, vadelma, granaattiomena ja mustikka.
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Tropiikin makuina ovat vihreä omena, päärynä, passionhedelmä, ananas, persikka ja mandariini.
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Puutarha 230g
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Tropiikki 230g

TV Mix Salmiakki - parhaat on sekaisin
Markkinoiden monipuolisin salmiakkisekoitus uudistuu. Mukana pussissa on erilaisia muotoja, makuja ja koostumuksia: Lakrifun-salmiakkiliitua, suolaisia viinikumeja, salmiakkitassuja, duo-viinikumeja ja salmiakkiviiksiä. Reilun kokoinen pussi sopii jaettavaksi perheen tai kaveriporukan kesken.
TV Mix Salmiakki 280g

Mynthon Zipmint Viileä greippi – raikas uutuus
Uusi Zipmint -pastilli on juomamaailmasta tuttu makuyhdistelmä kirpeää greippiä, raikasta mentholia sekä katajanmarjaa. Sokeriton Mynthon Zipmint -puristepastilli raikastaa hengityksen ja tuo lisää varmuutta juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten. Tuote on makeutettu sorbitolilla ja stevialla ja pakattu muovikierrätykseen sopivaan, helposti taskussa mukana kulkevaan rasiaan.
Mynthon Zipmint Viileä greippi 30g

Aito, alkuperäinen Mynthon mustaherukka siirtyy isoon rasiaan
Ikoninen Mynthon-klassikkomaku on nyt kuluttajien toiveesta tarjolla isommassa rasiakoossa. Sokerittomat Mynthon Mustaherukka -pastillit sisältävät C-vitamiinia ja luontaisia aromeita. Mynthon on koko kansan tehopastilli, joka raikastaa hengityksen.
Mynthon Mustaherukka + C Sokton 85g

Uutuudet tulevat kauppoihin toukokuussa.

Mynthon ZipMint Viileä Greippi 30g.png
Mynthon ZipMint Viileä Greippi 30g.png
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Tropiikki 230g.png
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Puutarha 230g.png
1014049_Jenkki Enjoy 70g Caramel Mint.png