Skip To Content
FI

Makeat kesäuutuudet: herkkuja pieneen ja vähän isompaan makean nälkään

TVMix Romance 325 g -makeispussi
29.4.2015

​Cloetta-kesä on täynnä herkkuja! Uutuuksina TV Mix Romance -karkkipussi, AllSorts -patukat, Cloetta suklaata patukkana ja levynä sekä sokerittomat Läkerol karkkipastillit. Monipuolisia herkkuja arkeen ja viikonlopun herkutteluun.

Cloetta-kesä on täynnä herkkuja! Uutuuksina TV Mix Romance -karkkipussi, AllSorts -patukat, Cloetta suklaata patukkana ja levynä sekä sokerittomat Läkerol karkkipastillit. Monipuolisia herkkuja arkeen ja viikonlopun herkutteluun.

TV Mix Romance - romantiikkaa makeishyllystä

TV Mix on markkinoiden viihdyttävin ja monipuolisin makeispussibrändi. Jokainen TV Mix -pussi edustaa eri viihteen lajityyppiä ja tämä näkyy myös karkkien muodoissa ja koko pussin hengessä. Kunkin TV Mix -makeispussin erilainen sekoitus on suunnattu eri tarpeisiin ja eri kohderyhmille.

TV Mix Romancessa raikas hedelmäsekoitus täydentyy luonteikkaalla lakulla. TV Mix Romance -pussista löytyy viinikumia, JellyBeans-rakeita, mustaa liitulakua ja pinkkejä AllSorts-kerroslakupaloja. Juuri sopivan romanttinen sekoitus erityisesti nuorille makeispussien ystäville!

Tuotekuva:
TVMix Romance 325 g -makeispussi

AllSorts-lakupatukat - varttuneempien suosikki

AllSorts-lakupatukat ovat täysin uudenlaisia makeisia pieneen makean mielitekoon. Toisin kuin muut lakupatukat, AllSorts-patukat ovat kolmikerroksisia ja suorakaiteen muotoisia. Makuvaihtoehtoja on kolme: kookos, kaakaon makuinen ja marjan makuinen lakupala. AllSorts -pussista tuttu rohkea ja graafinen retroilme toistuu patukoissa. Patukka sopii hyvin tilanteeseen, jossa tekee mieli jotain pientä hyvää pikkurahalla.

Tuotekuvat:
AllSorts-lakupatukat Choco, Pink ja Coco 30 g

Cloetta CrispyBITE välipalasuklaapatukat

Cloetta CrispyBITE on liikkuvan ihmisen suklaapatukkaherkku. Se on herkullinen ja helppo pikkunälän ja makeanhimon taltuttaja.

Aitoja marjoja, karpaloa tai mustikkaa ja täysjyvävohvelia sisältävä Cloetta CrispyBITE on hiukan parempi vaihtoehto välipalaksi tavalliseen suklaapatukkaan verrattuna. Rapea ja herkullinen välipalasuklaapatukka on helppo napata lennosta mukaan ja se pitää pikkunälän loitolla. Tuotekuva:

Tuotekuvat:
Cloetta CrispyBITE –patukka Cranberry ja Blueberry 39 g

Uusi Cloetta Sprinkle levy on mielihuvituksellinen yhdistelmä suklaata, lakua ja vadelmaa

Cloetta-suklaa haluaa piristää ja inspiroida suklaan ystäviä tarjoamalla maistuvia suklaaelämyksiä joissa on runsaasti mielenkiintoista makua ja rakennetta.

Cloetta Sprinkle Black Rasberry Sparks –uutuuden makumaailmassa yhdistyvät suussa sulava maitosuklaa suolaiseen lakuun ja makeaan vadelmaan mielihuvituksellisella ja herkullisella tavalla. Cloetta-suklaa tuo piristystä päivään ja auttaa ottamaan ilon irti pienistäkin asioista!

Tuotekuva:
Cloetta Sprinkle Black Rasberry Sparks –suklaalevy 165 g

Läkerol karkkipastillit - sallittu arjen herkkuhetki

Läkerolin uudet sokerittomat karkkipastillit vastaavat kasvavaan makean mieliteko- sekä terveys- ja hyvinvointitrendiin. Kuluttajat hakevat terveellisempiä ja vähempikalorisia vaihtoehtoja sekä suosivat pienempiä pakkauskokoja. Pastillien käyttäjistä peräti kolme viidestä suosii sokerittomia pastilleja.

Läkerolin tavaramerkkinä ovat aina olleet yllätykselliset ja ennennäkemättömät konseptit. Läkerol-tuoteperhe laajenee toukokuussa perinteisistä pastilleista karkkipastilleihin. Niissä yhdistyvät pastillien ja makeisten hyvät puolet: pastillien intensiivinen maku ja sokerittomuus sekä makeisten isompi koko ja herkullinen makumaailma. Uudet Läkerol-karkkipastillit taltuttavat makeanhimon herkullisen sallitusti, niissä makeutusaineena on käytetty mm. steviaa.

Tuotekuvat:
Läkerol Ripe Ruby Tastius ja Läkerol Deep Dark Saltius 30 g

Lisää tuotekuvia kuvapankista www.cloettakuvat.fi - HUOM! Kuvapankin käyttöön ei tarvita tunnuksia, valitse etusivulta "Julkinen kuvapankki" ja kuvat ovat heti käytössäsi.

Lisätietoja

Marja Piironen
viestintäpäällikkö

Cloetta Suomi Oy
marja.piironen@cloetta.fi. 040 527 4485

Läkerol Ripe Ruby Tastius ja Läkerol Deep Dark Saltius 30 g
Läkerol Ripe Ruby Tastius ja Läkerol Deep Dark Saltius 30 g
Cloetta Sprinkle Black Rasberry Sparks –suklaalevy 165 g
Cloetta CrispyBITE –patukka Blueberry
Cloetta CrispyBITE –patukka Cranberry