Skip To Content
FI

Cloettan talven uutuusmakeiset

Aakkoset Karamelli Choco 1920x1080pix
13.1.2022

Cloettan talven uutuudet ovat saapuneet kauppoihin. Aakkoset-karkkipussi on ainutlaatuinen sekoitus karamellin, suklaan ja lakritsin makuja. Hyvää Makumaasta Original-karkkipussista puolestaan on nyt tarjolla vegaaninen versio. Sisu-pastillista löytyy jännittävä salmiakki-hedelmäsekoitus ja Jenkki-pastillista koko perheen mieto minttumaku.

Aakkoset Karamelli Choco – ainutlaatuinen makeispussi täynnä karamellin, suklaan ja lakritsin makuja

Aakkoset tuo suklaata sisältäviin makeispusseihin uudenlaisen herkkuyhdistelmän; karamellisen sekoitteen, jossa on mukana suklaata ja lakritsitoffeeta. Karamelli on monista herkuttelutuotteista tuttu maku ja suklaisia karkkeja sisältävät makeispussit ovat makeispussien myydyimpien joukossa. Aakkoset Karamelli Choco yhdistää ennen kokemattomalla tavalla suolaista ja makeaa, mikä on varma yhdistelmä aikuiseen makuun. Pussista löytyy kahdeksan makuhermoja kutkuttelevaa karkkia. Sekoituksessa on mm. karamellin makuista viinikumia ja viinikumivaahtoa, suklaapäällystettyä fudgea ja lakritsitoffeepalloja.
Aakkoset Karamelli Choco -makeispussi 290 g

Hyvää Makumaasta Original – klassikkokarkki palaa makeishyllyyn

Tuttu Hyvää Makumaasta -suosikkipussi palaa makeishyllyyn vegaanisena versiona. Pussin sisältä löytyy takuuvarma sekoitus pehmeitä hedelmäviinikumikarkkeja, herkullisen sitkoisaa lakritsia ja tymäkkää salmiakkia. Karkkien maku ja rakenne ovat juuri niin herkullisia kuin alkuperäisessä sekoituksessa.
Hyvää Makumaasta Original -makeispussi 250 g

Sisu Ruletti – jännittävä yhdistelmä salmiakkia ja hottia hedelmää

Sisu valtaa tiensä kuluttajien ostoskoreihin yllätyksellisellä pastillisekoituksella, joka on yhdistelmä hedelmää ja salmiakkia. Pastilleissa on uudenlainen, kiinnostava rakenne; pastillin rapea kuori kätkee sisäänsä pehmeän arabikumisisuksen. Sisu Ruletti on markkinoiden ensimmäinen kahden pastillin sekoitus makean mielitekotarpeeseen. Sokerilla makeutettujen pastillien makuina ovat salmiakki ja hottihedelmä, eli appelsiinin ja jalapenon yhdistelmä. Anna rasian valita kumman makuista pastillia maistat, vai molempia samaan aikaan. Pakkauksen takan oleva aukko toimii pastillit arpovana rulettina.  
Sisu Ruletti -pastilli 47 g

Jenkki Enjoy Caramel Mint – hymyilyttävä herkku hampaillesi

Jenkki-pastillivalikoima laajenee uudella caramelmint- maulla. Pehmeän pureskeltava ksylitolipastilli auttaa pitämään huolta hampaista. Sokerittomien Jenkki-pastillien nauttiminen edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä. Mineralisaatio tarkoittaa hammaskiilteen kovettumista.
Syömällä kahdeksan Jenkki-ksylitolipastillia päivittäin varmistat ravitsemussuosituksissa suositellun päivittäisen ksylitolimäärän, 5 grammaa ksylitolia.
Jenkki Enjoy Caramel Mint -pastilli 50 g

Sisu Ruletti 47g
Sisu Ruletti 47g
Hyvää Makumaasta Original 250g
Aakkoset Karamelli Choco 290g
Jenkki Enjoy Caramel mint pastilli 50g