Skip To Content
FI

Cloettan syksyn uutuuskarkit

Tupla Crispy 1920x1080pix copy
9.8.2022

Syksyn makeiskattauksesta löytyy tutuilta brändeiltä uutuuksia niin makeanhimoon kuin suun raikastukseen. Tuplasta tulee karkkihyllyyn herkullinen suklaapussi ja kanelinmakuinen patukka. Mynthon Appelsiini inkivääri tuo helpotusta syksyn flunssakauteen ja Jenkki hellii hampaita peräti neljän uutuuspurkan voimin. 

Tupla Crispy Puffs - Suomen suosituin suklaapatukka Tupla on nyt herkullinen ja rapea suklaapussi
Tupla Crispy Puffs -pussi sisältää rapeita ja rouheita vehnäpuffeja joiden sisällä on Tupla suklaapatukoista tuttua kaakaonougatia.  Vehnäpuffit on kuorrutettu vastuullisesti tuotetulla Rainforest Alliance –sertifioidulla maitosuklaalla. Tupla Crispy Puffs -pussi on herkullinen snäkkäilyyn, ja siitä riittää myös jaettavaksi kavereille.
Tupla Crispy Puffs 170g

Tupla Winter Cinnamon – suosikkipatukan herkullinen kausimaku
Tupla  Winter Cinnamon on Rainforest Alliance -sertifioidulla maitosuklaalla ja paahdetulla mantelilla kuorrutettu kausisuklaapatukka, jonka sisus on herkullista kanelinmakuista kaakaonougatia. Kaksi rouheaa palaa tyydyttävä sekä suklaanhimon että lisäenergian tarpeen.
Tupla Cinnamon 80g

Mynthon Original Appelsiini Inkivääri – kun vaaditaan tehokasta raikkautta
Tuttu Mynthon Original uudessa maussa! Sokerittomissa Mynthon Original Appelsiini-inkivääri pastilleissa yhdistyy suosikkimaku appelsiini ripaukseen inkiväärin tuomaa lämpöä. Tuote sisältää C-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään puolustuskykyä ja siksi tuote sopiikin erinomaisesti flunssaoireiden lievittämiseen sekä antamaan hyvän maun suuhun.
Mynthon Appelsiini Inkivääri +C sokton 85g

Läkerol YUP – sokeriton herkkupastilli makeanhimoon
Läkerol YUP Crispy Raspberry Passion -pastillin rapea kuori kätkee alleen pehmeän arabikumisisuksen ja yhdessä nämä luovat herkullisen makuelämyksen. Uutuuspastilli on mielenkiintoinen yhdistelmä makean kirpeää vadelmaa, passionhedelmän makuisella rapealla kuorella. Tuote on sokeriton. 
Läkerol YUP Crispy Raspberry Passion 40g

Jenkki Enjoy -uutuuspurkka tarjoaa yhdellä puraisulla kaksi erilaista makua
Jenkki Enjoy -sarjan hedelmäiset uutuudet kutsuvat kokeilemaan! Jenkki Enjoy Liquorice-Lemon ja Jenkki Enjoy Mango-Grapefruit -ksylitolipurukumeista saat yhdellä puraisulla kaksi erilaista makua. Liquorice-Lemonin sitruunanmakuinen sisus ja lakritsinen pinta muodostavat yhdessä herkullisen makuelämyksen. Mango-Grapefruitissa greipinmakuinen sisus on kuorrutettu mangoisella pinnalla. Molemmilla purukumeilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Enjoy Liquorice Lemon 100g ja Jenkki Enjoy mango Grapefruit 100g

Jenkki Fresh -purukumeilla pitkäkestoista raikkautta
Jenkki Fresh -purukumit raikastavat tehokkaasti hengitystä. Jenkki Fresh Frosty Mint -purukumissa pitkäkestoinen piparmintun maku ja Jenkki Fresh Breezy Menthol -purukumissa maistuu menthol ja eukalyptus. Purukumit on pakattu kätevästi mukana kulkeviin pikkupusseihin. Molemmilla purukumeilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Fresh Frosty Mint 35g ja Jenkki Fresh Breezy Menthol 35g

Polly Ice Cream – tuttuja Polly-vaahtokarkkeja jäätelömakuina
Polly IceCream on sekoitus suussa sulavalla maitosuklaalla kuorrutettuja vaahtorakeita. Pehmeät suklaamakeiset maistuvat nyt tutuilta ja herkullisilta jäätelömauilta. Makuina ovat päärynä, vadelma ja karamelli.
Polly Ice Cream 180g

Lakrifun Sekoitus - karkkikimara suosittuja raelakritseja
Malaco Lakritsi -uutuudessa makean rapsakka pinta kätkee alleen mustaa lakritsia ja herkullisen täytteen. Pussissa on neljää eri makua ja väriä: valkoinen original, vihreä omppu, oranssi mango ja musta salmiakki. Lakut ovat tuttuja myös irtokarkeista ja TV Mix -pusseista.
Lakrifun Sekoitus 200g

Tupla Crispy Puffs 170g
Tupla Crispy Puffs 170g
Tupla Winter Cinnamon 80g
Jenkki Enjoy Twisted Liq-Lemon 100g
Jenkki Enjoy Twisted Mango-Grape 100g