Skip To Content
FI

Cloetta BITE –patukat kasvavaan välipalatarpeeseen

Cloetta BITE –patukat kasvavaan välipalatarpeeseen
14.2.2017

Cloetta vastaa kasvavaan välipalatarpeeseen tuomalla kauppoihin aivan uudenlaiset Cloetta BITE-välipalapatukat, joissa osa sokerista on korvattu aidolla hedelmämehulla ja joiden mausta ei ole tingitty.

Suomalaiset syövät entistä enemmän välipaloja. Ihanteellinen välipalatuote on terveellinen, hyvänmakuinen ja helposti mukaan otettava. Cloetta vastaa kasvavaan välipalatarpeeseen tuomalla kauppoihin aivan uudenlaiset välipalapatukat, joissa osa sokerista on korvattu aidolla hedelmämehulla ja joiden mausta ei ole tingitty.

”Hedelmät ja suklaapatukat ovat ylivoimaisesti suosituimmat välipalat. Pähkinöiden, kuivattujen hedelmien ja siemenien käyttö on kasvussa. BITE-patukat yhdistävät sen, mitä nykyajan menevät ihmiset välipalaltaan toivovat: helposti mukaan otettava, hyvänmakuinen välipalapatukka, joka sisältää hedelmää, mysliä, pähkinöitä ja siemeniä”, kertoo Cloettan markkinointipäällikkö Maija Paakkanen.

Cloetta BITE –patukat ovat täynnä herkullista hedelmää, rapeaa mysliä, pähkinöitä ja siemeniä. Patukoiden sidosaineena on käytetty aitoa hedelmämehua ja patukat on päällystetty maitosuklaalla.

BITE-patukat on helppo ja herkullinen välipala aktiiviselle ihmiselle tai ihan jokaiselle, joka haluaa nauttia hieman paremman herkun.

Sarjaan kuuluu neljä erilaista välipalapatukkaa:

Müsli BITE Nuts pähkinää ja siemeniä sisältävä myslipatukka

Müsli BITE Seeds auringonkukan-, kurpitsan- ja pellavansiemeniä sisältävä myslipatukka

Fruity BITE Cranberry karpaloita, rusinaa ja omenaa sisältävä välipalapatukka

Fruity BITE Apricot aprikoosia, rusinoita ja omenaa sisältävä välipalapatukka

Fruity BITE -patukat sisältävät 57 % hedelmää näkyvinä paloina minkä lisäksi joukkoon on lisätty myslisekoitusta.

Cloetta BITE -patukoissa on vastuullisuudesta kertova UTZ-merkki. Se kertoo, että BITE-välipalapatukoiden suklaaseen käytetty kaakao on tuotettu vastuullisesti ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien.

1005865_M++sli Bite 30g Nuts
1005865_M++sli Bite 30g Nuts
1005866_Fruity Bite 30g Apricot
1006527_M++sli Bite 30g Seeds
1006529_Fruity Bite 30g Cranberry