Skip To Content
FI

Tupla White Nougat -suklaapatukka ja muut Cloettan makeisuutuudet

Tupla White Nougat -suklaapatukka ja muut Cloettan makeisuutuudet
30.12.2020

Maistuisiko rouhea Tupla Double Layer White Nougat -uutuuspatukka, pehmeän pureskeltavatJenkki-ksylitolipastillit tai suklainen Aakkoset Kuningatar Choco – karkkipussi?

Seikkailut käynnistyvät rouhealla Tupla Double Layer White Nougat-uutuuspatukalla
Suklaapatukoiden ylivoimainen ykkönen Tupla tuo tammikuussa kauppoihin uuden, yllättävän makuelämyksen. Uuden Tupla Double Layer White nougat -patukan sisus koostuu herkullisesta vaaleasta nougatista, johon on lisätty reilusti paahdettuja manteleita. Kokonaisuuden kruunaa makea toffeekerros sekä maitosuklaakuorrutteeseen lisätyt riisikrispit, jotka yhdessä muodostavat paahteisen rouhean makuelämyksen. Tupla taltuttaa niin makean- kuin seikkailunhimonkin.
Tupla Double Layer White Nougat -suklaapatukka 48g

Suositut Jenkki-maut nyt pehmeän pureskeltavina ksylitolipastilleina!
Suomen ensimmäinen ja suosituin ksylitolibrändi Jenkki täyttää 70 vuotta vuonna 2021. Juhlavuoden uutuuskattauksessa on tarjolla pehmeän pureskeltavat Jenkki-ksylitolipastillit. Niissä on valittavana suositut Jenkki-maut; klassikot peppermint ja spearmint, makea polkamint sekä herkullinen hopeatoffee. 
Sokerittomien Jenkki-pastillien nauttiminen edistää hampaiden mineralisaation, eli hammaskiilteen kovettumisen ylläpitämistä. Syömällä kahdeksan Jenkki-ksylitolipastillia päivittäin varmistat ravitsemussuosituksissa suositellun päivittäisen ksylitolimäärän, 5 grammaa ksylitolia.

Jenkki Original Spearmint -pastilli 50g
Jenkki Original Peppermint -pastilli 50g
Jenkki Enjoy Polka mint -pastilli 50g
Jenkki Enjoy Hopeatoffee -pastilli 50g

Aakkoset Kuningatar Choco – karkkipussien aatelia
Aakkoset-makeispussiuutuus on täydellinen sekoitus niin omaan hemmotteluun kuin jaettavaksi perheen tai ystävien kesken. Se sisältää valkosuklaalla päällystettyä lakuviinikumia, maitosuklaatoffeeta, monipuolisen sekoituksen vadelman ja mustikan makuisia Aakkoset-makeisia sekä Aakkoset-vaahtokarkkeja. 
Aakkoset Kuningatar Choco -makeispussi 270g

Lätkäliiga – salmiakkinen irtokarkkiklassikko nyt pussiin pakattuna
Irtokarkkihyllyn legendaarinen klassikko ja yksi suosituimmista salmiakkikarkeista tekee tammikuussa paluun karkkihyllyyn. Jo 1970-luvulta suomalaisten makunystyröitä kutkuttanut, kääritty salmiakkikarkki katosi hetkeksi kaupoista palatakseen nyt entistä ehompana takaisin. Lätkäliiga on perinteistä, tuhtia salmiakkia, mutta se miellyttää myös lakritsin ystäviä.
Lätkäliiga -makeispussi 140 g

Cloettan Mini-makeispussien valikoima laajenee
Mini-uutuuspussit ovat vastaus kuluttajien toiveeseen saada lisää vaihtelua pienten makeispussien valikoimaan. Omaan herkutteluun ja karkkipäivän herkuksi tarkoitetut Mini-makeispussit on helppo napata mukaan pienen makeanhimon iskiessä. Valikoima laajenee kolmella uutuudella:
MINI Tv Mix Choco 95g taltuttaa pienen suklaanhimon. Tämä karkkihyllyn ainoa pieni suklaasekoitepussi on laadukas sekoitus suklaata ja hedelmäviinikumeja.
MINI TV Mix Suolainen 110g vetoaa erityisesti nuorisoon. Viinikumisekoituksen makuina ovat suolaisen herkulliset salmiakki, karamelli ja persikka.
MINI Malaco Lakusekoitus 110g pussissa kaksi Suomen myydyintä täytelakumakua herkullisina paloina. SukuLaku ja PusPus – helppoon herkutteluun ei muuta tarvita!

Mynthon Black Menthol - raikastaa tehokkaasti hengityksen
Mynthon Black Menthol -purukumi on uudenlainen yhdistelmä voimakasta salmiakkia ja raikasta mentholia hengityksen raikastukseen. Purukumin sisältämä ksylitoli edistää hampaiden hyvinvointia neutraloimalla happohyökkäyksen ja sinkki raikastaa hengitystä neutraloimalla hengityksen rikkiyhdisteitä. Mynthon Black Menthol -purukumissa on tuttu, isompi, palakoko ja kätevän kokoinen pussi on myös helppo pitää mukana – Mynthon raikastaa hengityksen ja antaa lisää varmuutta juuri kun tarvitset sitä eniten.
Mynthon Black Menthol + sinkki –purukumi 44g


Tupla Double Layer White Nougat 48g
Tupla Double Layer White Nougat 48g
Mynthon Black Menthol + sinkki purukumi 44g
Mini TV Mix Suolainen 110g
Mini TV Mix Choco 95g