Skip To Content
FI

Uusia kuivapaahdettuja Nutisal-pähkinämakuja snack-hyllyyn

Uusia kuivapaahdettuja Nutisal-pähkinämakuja snack-hyllyyn
26.10.2021

Marraskuussa Nutisal-pähkinöihin tulee kolme jännittävää makuyhdistelmää maailmalta: savuisen vahva Smoky Sriracha, makeansuolainen Maple Syrup&Seasalt ja yrttinen Mozzarella&Pesto. Nutisal-pähkinäsekoitepussit on maustettu luonnollisilla ainesosilla, kuten cayennepippurilla, basilikalla ja vaahterasiirapilla. Kuivapaahto takaa pähkinöiden rapeuden.

Marraskuussa Nutisal-tuotesarjaan tulee kolme jännittävää makuyhdistelmää, jotka on kehitetty erityisesti Nutisalille: savuisen vahva Smoky Sriracha, makeansuolainen Maple Syrup&Seasalt ja yrttinen Mozzarella&Pesto.

Nutisal-pähkinät ovat laadukkaita, kuivapaahdettuja pähkinöitä. Niissä on käytetty ainoastaan ensiluokkaisia raaka-aineita, ja kaikki kolme sekoitusta on keskenään hyvin erilaisia. Uudet Nutisal-pähkinäsekoitepussit on maustettu luonnollisilla ainesosilla, kuten cayennepippurilla, basilikalla ja vaahterasiirapilla. Kuivapaahto takaa pähkinöiden rapeuden.

Uutta - paahtoaste pussin kyljessä

Kuivapaahto on vuosisatoja vanha pähkinöiden valmistusmenetelmä. Siinä pähkinät paahdetaan avotulella ilman rasvaa. Kuivapaahdon avulla pähkinöistä tulee rapeita ja niiden herkullinen ominaismaku korostuu. Paahtoaste valitaan huolellisesti raaka-aineista riippuen ja se ilmoitetaan selkeästi myös pakkauksessa.

”Nutisal-pähinät erottuvat muista tuotemerkeistä maun, tekstuurin ja sekoituksen suhteen. Meitä Cloettalla inspiroivat jännittävät makutrendit maailmalta. Pähkinöiden valitseminen sekoituksiin ja oikean maustemäärän löytäminen ovat eritystä ammattitaistoa vaativaa työtä”, kertoo markkinointipäällikkö Maija Paakkanen Cloettalta.

Nutisal Smoky Sriracha 160 g: maapähkinöitä, manteleita, cashewpähkinöitä ja pekaanipähkinöitä sisältävä pähkinäsekoitus, joka on maustettu mm. cayennepippurilla, valkosipulilla ja erilaisilla yrteillä

Nutisal Mozzarella & Pesto 140 g: mozzarellajuustolla ja yrttiseoksella kuorrutettuja cashewpähkinöitä

Nutisal Maple Syrap & Sea Salt 160g: maapähkinöitä, cashewpähkinöitä ja manteleita sisältävä pähkinäsekoitus, jossa erilaisia mausteita ja merisuolaa

1014999_Nutisal 160g Smoky Sriracha.png
1014999_Nutisal 160g Smoky Sriracha.png
1014997_Nutisal 140g Mozzarella_Pesto.png
1014995_Nutisal 160g Maple Syrup_Seasalt.png
Liitteet & linkit