Skip To Content
FI

Aakkoset -uutuuskarkkipussi ja muut Cloettan kesämakeiset

Aakkoset -uutuuskarkkipussi ja muut Cloettan kesämakeiset
17.4.2018

Herkullinen Aakkoset Hedelmä & Vaahto, viileä Jenkki-kolapurukumi ja vesimelonin makuinen Läkerol Dents Watermelon. Poimi omat suosikkisi Cloettan kesäuutuuksien joukosta!

Cloettan kesässä maistuvat kola, vesimeloni ja hedelmät. Aakkoset-uutuuspussi on unelmasekoitus pehmeää vaahtoa, hedelmämakuja ja salmiakkia. Läkerol Dents-pastillien vesimeloni on uusi trendimaku ja lapset saavat oman Jenkki-purukumin, jonka pakkauksessa seikkailee Herra Hakkarainen.

Aakkoset Hedelmä & Vaahto – klassikon uudet kuviot

Aakkoset on karkkipussiklassikko, jolla suomalaiset ovat herkutellet jo vuodesta 1970. Kesän uutuus on monipuolinen yhdistelmä raikkaita hedelmäviinikumeja, pehmeää vaahtoa, salmiakkia ja lakun makua. Se vastaa lisääntyneeseen vaahtokarkkien suosioon. Pussi sisältää Aakkosille tuttuja vinoneliön muotoisia karkkeja sekä nuorisoa puhuttelevia leikkisiä kirjainyhdistelmiä ja lyhenteitä.
Aakkoset Hedelmä & Vaahto 315g

Jenkki Enjoy Cola Icepop – kesän viilein purukumi
Jenkki Enjoy-purukumit ovat makean mielitekoon tarkoitettuja purukumeja, jotka tarjoavat herkullisen, jopa yllättävän makuelämyksen. Enjoy-purkan käytössä korostuvat vaihtelunhalu ja halu kokeilla uutta. Enjoy-uutuuden kola-maku poikkeaa perinteisistä marja-hedelmäyhdistelmistä. Uutuus on kuin puraisu mehujäästä: yhdistelmä kolan mehukkuutta ja hileisen viileää sisusta!
Jenkki Enjoy Cola Icepop 70g

Jenkki Professional Junior Herra Hakkarainen – lasten oma täysksylitolipurukumi
Uusi Jenkki Professional Junior on lasten makuun kehitetty täysksylitolipurukumi. Se on herkullinen sekoitus kolmea eri makuista hedelmäpurukumia: tuttifruttia, banaania ja mansikkaa. Purukumissa on käytetty ainoastaan luontaisia värejä ja aromeja. Ksylitolihuurrettu purkkapala on muodoltaan pyöreä ja jokaiseen tyynyyn on painettu numero tai matemaattinen merkki. Syömällä viisi purkkapalaa päivässä saa tarvittavan 5 g ksylitolia.
Jenkki Professional Junior 75g

Läkerol Dents Watermelon – uusi trendimaku pastilleissa

Läkerol Dents -ksylitolipastilleilla on vankka jalansija pastillimarkkinalla, sillä ne tyydyttävät makeanhiman samalla kun auttavat hampaiden hyvinvointiin. Vesimeloni on noussut makeisissa suosikkimauksi mansikan ja kolan rinnalle ja se puhuttelee myös nuorempaa kohderyhmää. Isosta Läkerol Dents -rasiasta riittää jaettavaa vaikka koko perheelle! Syömällä kahdeksan Läkerol Dents -pastillia päivässä varmistat riittävän päivittäisen ksylitolimäärän.
Läkerol Dents Watermelon 85g

TV Mix Salmiakki – tummanpuhuva suosikki
TV Mixin salmiakkipussista löytyy tutkitusti markkinoiden paras yhdistelmä salmiakkia ja hedelmäviinikumia. Se kiinnostaa sekä salmiakin että sekoitepussien ystäviä. TV Mix -pussien uusi ulkonäkö ja uudet nimet kertovat aiempaa selkeämmin pussin sisällöstä. Reilun kokoisesta TV Mix salmiakki -pussista riittää nameja niin omaan herkutteluun kuin perheen tai ystävien kanssa jaettavaksi!
TV Mix Salmiakki 280g

Crazy Face Hot – tajunnan räjäyttävä makuelämys
Crazy Face on nuorten oma karkki, joka tarjoaa äärimmäisiä makuelämyksiä. Crazy Face Hot -pussista löytyy kahden eri makuisia jauhetäytteisiä, tajunnan räjäyttäviä makeiskuulia. Niiden makuina ovat mango ja punaiset marjat.
Crazy Face Hot 60g

Tuotenäyttepyynnöt marja.piironen@cloetta.fi

PNG-kuva_1009133_Jenkki Pro Junior 75g Hra Hakkarainen
PNG-kuva_1009133_Jenkki Pro Junior 75g Hra Hakkarainen
PNG-kuva_1009071_Jenkki 70g Cola Ice-pop
PNG-kuva_1009080_Lakerol Dents 85g Watermelon
PNG-kuva_1008730_Hedelma_Vaahto 315g