Skip To Content
FI

Cloettan alkuvuoden uutuusmakeiset

Cloettan alkuvuoden uutuusmakeiset
14.1.2020

50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Aakkoset tuo juhlan kunniaksi paljon toivotun, voimakkaamman makuisen ja sitkeämmän salmiakin takaisin. Aakkoset Salmiakki Originalin maku ja rakenne ovat tutut jo vuodesta 1970, jolloin ensimmäinen Aakkoset Salmiakki tuli kauppoihin.

Aakkoset Salmiakki Original – alkuperäisen salmiakin paluu
50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Aakkoset tuo juhlan kunniaksi paljon toivotun, voimakkaamman makuisen ja sitkeämmän salmiakin takaisin. Aakkoset Salmiakki Originalin maku ja rakenne ovat tutut jo vuodesta 1970, jolloin ensimmäinen Aakkoset Salmiakki tuli kauppoihin. Aakkosille on alusta alkaen ollut tunnusomaista vahva graafinen ilme ja salmiakkikuvio sekä pakkauksessa että itse karkissa. Myös Aakkoset-karkkien kirjaimet – tai niiden puuttuminen pussista - ovat puhuttaneet kansaa vuodesta toiseen. Nyt pussissa on uutuutena mukana myös skandinaaviset kirjaimet Å, Ä ja Ö!
Aakkoset Original Salmiakki 180g


Aakkoset Salmiakkisekoitus – kun salmiakinhimo iskee!
Aakkoset Salmiakkisekoitus on nimensä mukaisesti sekoitus erilaisia salmiakkikarkkeja. Se sisältää sitkeää Aakkoset Original -salmiakkia, nykyistä pehmeämpää Aakkoset-salmiakkia sekä uusia herkullisia Marja-Sirkus -karkkeja. Iso sekoitepussi sopii salmiakkiseen makeanhimoon – sekä omiin että yhteisiin hetkiin.
Aakkoset Salmiakkisekoitus 280g


Jenkki Enjoy jälkiruokapurukumit – hammasystävälliset herkut
Jenkki Enjoy -purukumit on tarkoitettu makean mielitekoon herkullisesti ja hampaita hellien. Ne ovat etenkin lapsiperheiden suosiossa. Sitruunajuustokakun makuinen Jenkki Enjoy Lemon cheesecake ja mansikkapehmikseltä maistuva Jenkki Enjoy Strawberry ice cream ovat saaneet makuinspiraationsa jälkiruokamaailmasta. Ihanan makeat makumaailmat, purkkatyynyn pyöreä muoto ja korkea ksylitolipitoisuus houkuttelevat nauttimaan purukumia aina aterian jälkeen.
Jenkki Enjoy Lemon cheesecake 70g
Jenkki Enjoy Strawberry ice cream 70g


Jenkki Herra Hakkaraisen täysksylitolipastillisekoitus – kuluttajien toivoma säästöpakkaus
Herra Hakkaraisen täysksylitolipastillien suosikkimaut mansikka ja päärynä ovat nyt tarjolla isossa, uudelleensuljettavassa sekoitepussissa. Miedon makuiset Herra Hakkaraisen täysksylitolipastillit sulavat helposti suuhun, joten ne käyvät aivan pienillekin lapsille. Niiden maku on luonnosta, eikä valmistuksessa ole käytetty keinotekoisia väriaineita. Pakkaus on myös entistä ympäristöystävällisempi, sillä siitä on yli 35 % kasvipohjaista materiaalia ja se helppo kierrättää muovin mukana.
Jenkki Professional Herra Hakkarainen pastillisekoitus 150g


Minttusuklaatoffee – pientä hyvää omaan herkkuhetkeen
Hopeatoffee- ja Tsinuskitoffeepatukka saavat rinnalleen suussa sulavan minttusuklaa-uutuuden, joka tuo toivottua vaihtelua pikkumakeisiin. Herkullinen Minttusuklaatoffee on tarkoitettu erityisesti aikuisten omaan herkutteluhetkeen, vaikka suomalaisten suosikkimaut suklaa ja minttu sopivatkin kaikille pienen makeannälän tyydyttämiseen.
Minttusuklaatoffee 14g

Jenkki Herra Hakkarainen 150g
Jenkki Herra Hakkarainen 150g
Minttusuklaatoffee 14g
Jenkki Enjoy Lemon Cheesecake 70g
Jenkki Enjoy Strawberry Ice Cream 70g