Skip To Content
FI

Cloettan kesäuutuudet - kaikkien aikojen Sisu-kesä

Sisu Hohde Tuima Pätkä banneri
5.4.2022

Cloettan kesän uutuusmakeisissa löytyy tiukkaa Sisu-salmiakkia, herkullista Tupla-suklaata ja hedelmäistä karkkikimaraa. Hampaista huolehtivat salmiakkinen Jenkki Professional -täysksylitolipurukumi ja mangolta maistuva Läkerol Dents -ksylitolipastilli.

Sisu Hohde – tiukkaa salmiakkia ja passionhedelmää
Puraisetko rapean kuoren läpi vai imeskeletkö kokonaan? Sinä päätät. Sisu Hohde on salmiakkinen puristepastilli, jossa on värikäs passionhedelmän makuinen pinta ja tiukan salmiakkinen sisus. Pastillit on makeutettu sokerilla.
Sisu Hohde 80 g pastilli

Sisu Tuima – karkkipussi kovaan salmiakin himoon
Sisu löytyy pastillien lisäksi nyt myös karkkipussihyllystä! Salmiakin ystävien toivepussi sisältää kuutta erilaista tuimaa karkkia. Mukana on lyhyt pippuriliitu, suolainen salmiakki, kolme erilaista hedelmän ja salmiakin yhdistelmäkarkkia sekä Sisu-laku.
Sisu Tuima 250g makeispussi

Sisu Pätkä – pippurinen täytelaku
Sisu Pätkä on intensiivisen makuinen pippurilla  höystetty salmiakkitäytelaku kovaan salmiakin himoon. Sisu-lakupatukka on musta sekä päältä että sisältä.
Sisu pätkä 14 g täytelakritsipatukka

Tupla Double Layer Maple Syrup – jotain uutta ja jotain tuttua
Tupla Double Layer Maple Syrup suklaapatukan sisus koostuu herkullisesta vaaleasta nougatista, jossa on  paahdettuja manteleita. Kokonaisuuden kruunaa vaahterasiirapinmakuinen toffeekerros sekä maitosuklaakuorrutteeseen lisätyt riisikrispit.  Double Layer Maple Syrup -patukassa on kaksi rouheaa palaa, jotka tyydyttävät sekä suklaanhimon että lisäenergian tarpeen.
Tupla Double Layer Maple Syrup 48 g suklaapatukka

Aakkoset Aito & Hedelmäinen Duo - luonnollisempi vaihtoehto perinteisille makeisille
Aakkoset Aito & Hedelmäinen - sisältävät 50% hedelmää, mikä antaa makeisille raikkaan ja luonnollisen hedelmäisen maun. Kun pääainesosana on hedelmä, niin karkeista saadaan todella mehukkaita. Rakenne on tutun karkkimainen, pehmeän pureskeltava. Aito & Hedelmäinen Duossa on kuusi erilaista karkkia, joissa hedelmäiset ja marjaisat maut yhdistyvät lakritsiin. Maut ovat mansikka-lakritsi, vadelma-lakritsi, ananas-lakritsi, mandariini-lakritsi, persikka-lakritsi ja omena-päärynä-lakritsi.
Aakkoset Aito & Hedelmäinen Duo 230 g makeispussi

TV Mix Hedelmä – parhaat on sekaisin
TV Mix Hedelmä on monipuolinen makeissekoitus ihania hedelmämakuja herkullisissa väreissä. Kirpeää, rapeaa, makeaa ja paljon helposti syötävää, suussa sulavan pehmeää viinikumia hedelmämuodoissa. Reilun kokoisesta pussista riittää herkuteltavaa jaettavaksi koko perheen tai ystävien kesken.
TV Mix Hedelmä 280 g makeispussi

Läkerol Dents Sweet Mango ksylitolipastilli - herkullista huolenpitoa hampaillesi!
Läkerol Dents Sweet Mango ksylitolipastilleissa maistuu makea mango ripauksella limen tuomaa raikkautta. Pastilleissa on pehmeän pureskeltava koostumus, joka edesauttaa miellyttävää makukokemusta samalla pitäen huolen hampaiden hyvinvoinnista. Pastilli sisältää runsaasti ksylitolia ja sillä on Suomen hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Läkerol Dents Sweet Mango 85 g ksylitolipastilli

Jenkki Professional 90g Tasty Salmiac – suosittu salmiakin maku täysksylitolipurukumina
Uusi Jenkki Professional-purukumi on makeutettu kokonaan ksylitolilla, eikä se sisällä muita makeutusaineita. Maukas salmiakin makuinen Jenkki-täysksylitolipurukumi sisältää hampaiden hoidossa yleisesti käytettyä fluoridia. Purukumilla on Suomen Hammaslääkäriliiton suositusmerkki.
Jenkki Professional 90g Tasty Salmiac 90 g täysksylitolipurukumi

Aakkoset Aito Hedelmäinen Duo 230g
Aakkoset Aito Hedelmäinen Duo 230g
Jenkki Professional Tasty Salmiac 90g
TV Mix Hedelmä 325g
Sisu Tuima 250 g makeispussi